Consells per gaudir de la teva terrassa sense mosquits

agost 19, 2021

Amb l’arribada de l’estiu i l’augment de les temperatures, els mosquits comencen a fer acte de presència. Estan còmodes en entorns humits i ells i les seves picadures resulten molt molests.

Com fer fora als mosquits casa teva durant l’estiu

Prioritza la neteja i higiene

És fonamental vigilar la neteja de la terrassa i altres punts de la casa, especialment on hi hagi menjar, ja que la falta d’higiene atrau no només a mosquits sinó a tota mena d’insectes com mosques, formigues…

Olis essencials

Utilitzar olis essencials amb olor de eucaliptus, lavanda, citronel·la… són ideals per repel·lir als insectes que apareixen a l’estiu seduïts per la calor i la humitat. Es poden utilitzar a manera d’ambientador o fins i tot directament a la pell en zones estratègiques.

Cítrics i espècies, combinació guanyadora

Barrejar cítrics com la llimona o taronja amb espècies com el clau, la canyella o el romaní, permet que gràcies a l’aroma que desprèn, els mosquits s’allunyin. Pots repartir aquest remei casolà per diferents estances de la casa.

Generar corrents d’aire

Els corrents d’aire són molt molestes pels mosquits, si pots generar petits corrents d’aire dins de casa, es veuran obligats a marxar a l’exterior.

7 plantes antimosquits que necessites a la teva terrassa

Si vols fer fora als mosquits de forma natural, es pot aconseguir mitjançant plantes antimosquits, que a més de ser aromàtiques, tenen la capacitat de mantenir a aquests insectes allunyats de casa teva.

  • Citronel·la, la més coneguda. I també la més efectiva per fer fora a mosques i mosquits gràcies al seu aroma a llimona.
  • Alfàbrega de llimona, una varietat de la típica alfàbrega que fem servir per cuinar, però aquesta té la capacitat de repel·lir als mosquits. Es pot cultivar en una torreta o directament al sol.
  • Gerani llimona, una varietat del gerani que desprèn una olor de llimona molt característica i té flors de color lila, rosa i blanc. Necessita molt de sol.
  • Romaní. Una altra de les plantes aromàtiques més utilitzades a la cuina però també amb capacitat de repel·lir mosquits i altres insectes com les arnes. La forma més efectiva és cremar les fulles, ja que el fum que desprèn és molt molest pels insectes.
  • Calèndula, per les seves flors grogues i tons taronges que desprenen un intens aroma que allunya als mosquits.

Vols una casa amb terrassa? Nova promoció d’obra nova les Terrasses de Sant Gregori

Tornem a l’inici, vacances, nit d’estiu i sopar a la fresca a la teva terrassa acabada de decorar. Què et pot espatllar aquesta vetllada tan especial? No tenir terrassa.

Últimament, tenir un espai exterior com una terrassa és un element imprescindible a l’hora de comprar un nou habitatge. Si busques casa a Girona o rodalies, i vols que tingui terrassa, des de Immobiliària Espígul et presentem la promoció d’obra nova les Terrasses de Sant Gregori.

Són pisos i baixos amb terrassa en venda a Sant Gregori, Girona. La nova promoció disposa de pisos amb dos, tres i quatre dormitoris, cadascun amb una plaça de garatge assignada. També hi ha la possibilitat de tenir traster, tot en el mateix edifici.

A Espígul som immobiliària i també constructora. Totes les nostres construccions i pisos d’obra nova estan sota el paraigua d’un gran equip d’experts i també de més de 30 anys d’experiència.

Les nostres construccions es caracteritzen per ser minimalistes i hi predominen les línies senzilles. Adaptem les cases i pisos d’obra nova a l’entorn per poder aprofitar-ne al màxim els recursos que ofereix. Ens basem en l’arquitectura eficient per aconseguir habitatges que tinguin cura del medi ambient i amb materials d’alta qualitat.

Si vols saber-ne més d’aquesta promoció de pisos d’obra nova amb terrassa a Sant Gregori, pots contactar amb nosaltres a hola@espigul.com o bé trucar-nos al 972 220 110 i t’expliquem tots els detalls.

Segueix llegint

Veure-les totes
agost 12, 2021

Consells per estalviar electricitat i aigua a casa

Un dels primers raonaments pels quals pensem a estalviar electricitat i aigua a casa és l’econòmic. Per a moltes famílies és important poder reduir el consum i alhora reduir el preu final de la factura dels subministraments a final de mes. Aquest motiu s’ha accentuat amb el recent canvi de la tarifa de la llum,…

agost 25, 2021

Tot el que has de saber per comprar una segona residència

Perquè comprar una casa com a segona residència és una gran oportunitat Descans i vacances assegurades. Una segona residència ofereix un canvi d’aires respecte a l’habitatge habitual assegurat. Ens hem trobat en una situació en la que viatjar ha estat difícil, i tenir una segona residència t’ofereix la possibilitat d’unes vacances segures. Bones oportunitats i…

Espígul