Consells per fer més atractiva la teva casa en venda

febrer 21, 2019

vendre la teva casa immobiliaria espigul

A l’hora de vendre casa teva existeixen una sèrie de consells i millores que pots dur a terme per poder ensenyar-la d’una forma més atractiva als compradors. A continuació et deixem un recull de recomanacions a tenir en compte.

Tenint en compte que les opcions del mercat immobiliari són molt àmplies, els detalls seran qui marquin la diferència entre el teu habitatge i tota la resta d’immobles.

La neteja. Abans d’ensenyar la casa és indispensable netejar-la en profunditat per donar-li un aspecte agradable. Pots optar per incloure un ambientador, ja que el sentit de l’olfacte juga un lloc important en els nostres records.

L’entrada. El rebedor és la primera impressió que es tindrà de l’habitatge. Per això és essencial tenir-ho en perfectes condicions: pintura, decoració i il·luminació han d’anar coordinats per crear un espai acollidor que convidi a entrar.

Petites reparacions. Endolls, cables amagats i en perfecte estat, parets ben pintades, aixetes en bon funcionament, bombetes que funcionin...Cada detall és important, ja que al ser punts conflictius serà el primer que revisi el comprador.
Color en les parets.

El blanc o els colors neutres són els més indicats. No només unifiquen espais i eviten conflictes cromàtics, sinó que amplifiquen i il·luminen l’estança.

Zones clau: cuina i bany.

Una mà de pintura en les rajoles, treure les cortines de la dutxa, canviar els poms de les portes i tiradors dels mobles… Es tracta de donar una imatge moderna que convidi a viure a casa des del primer moment que es trepitja. S’ha d’evitar al comprador la idea de grans reformes.

Independentment de les característiques del teu habitatge, has de tenir en compte que per a tot immoble hi ha comprador.

Segueix llegint

Veure-les totes
febrer 14, 2019

Habitatges que enamoren #casesespigul

Existeixen molts tipus d’amor, l’amor romàntic, l’amor pels amics i per la família… Per això, cadascú viu l’amor a la seva manera i amb qui vol. A Immobiliària Espígul som uns enamorats de les llars, dels habitatges que et fan sentir com a casa des del primer moment que els veus, d’aquelles cases i pisos…

febrer 28, 2019

Endreçar la casa ara més fàcil amb Marie Kondo

Marie Kondo és una artista reconeguda com “la gurú de l’ordre” gràcies als seus llibres publicats sobre l’organització de la casa. Actualment, el mètode “KONMARI” està tenint una revolució internacional a través de la seva sèrie a Netflix “¡A ordenar con Marie Kondo!” Us costa molt tirar les coses? Des d’Espígul us deixem alguns principis…

Espígul