Comprar, reformar i llogar és una opció rentable?

març 28, 2019

Comprar, reformar i llogar és una inversió, però és una inversió rentable? La resposta és sí. Es tracta d’una operació rentable i una bona oportunitat de negoci. En aquest post comentem els diversos motius pels quals es una bona opció i us donem un parell de consells que cal tenir en compte abans de comprar.

En temps com aquest d’incertesa econòmica, a molts els hi sembla una bona inversió en reformar i llogar l’habitatge. No existeix una regla per saber si l’habitatge augmentarà el seu valor amb la reforma. Però això no ha de ser un problema, de fet es tracta d’una bona inversió i oportunitat de negoci i et donarem diverses raons.

 

Preu habitatge més baix:

El preu ha baixat, per tant és un bon moment per començar a invertir en habitatges. Segons Beatriz Toribio, directora d’Estudis i Assumptes Públics de Fotocasa: Éste ha sido el mejor año para el mercado de la vivienda desde que estalló la crisis y esperamos que esa tendencia continúe en 2019”.

 

Població amb tendència al lloguer:

El mercat de treball i els sous actuals són una de les causes per les quals el mercat de l’habitatge va cap al lloguer, en la franja d’edat d’entre 18-26 anys.

 

Rendibilitat lloguers:

Segons les últimes dades de Idealista sobre els lloguers, la rendibilitat mitjana és estable en un entorn d’un 7,4%, hi ha ciutats més i menys rentables en funció de múltiples factors, entre els quals destaquen la ubicació, densitat de població, prestigi, ciutats universitàries, etc.

 

Què cal tenir en compte abans de comprar:

Comprar per llogar pot ser una activitat de risc. És per això que és indispensable tenir una visió precisa de l’estat de l’habitatge  que volem comprar per saber si s’han complert les normes de seguretat, si hi ha deutes, si posseeixen obligacions i si els costos de la reforma entrarien al teu pressupost.

 

En termes general podem dir que sí que surt rentable. Només necessites estudiar bé la propietat, establir un pressupost  i comptar amb professionals que et puguin ajudar en el teu projecte.

Desde Espígul et podem ajudar a trobar l’habitatge perfecte, acompanyar-te en tot el procés de la reforma i trobar el llogater ideal.

Segueix llegint

Veure-les totes
març 21, 2019

Primavera: canvi de decoració a estil modern i eclèctic

Arriba la primavera i això vol dir que els dies es fan més llargs, comença a fer més bon temps, els camps s’omplen de color… per tant és habitual voler adequar la nostra llar a aquesta nova estació i donar-li un aspecte més viu i fresc. Per començar amb el canvi primer has de retirar…

abril 4, 2019

Edificis sostenibles, el futur de l’arquitectura

Els edificis sostenibles  com a resposta al problema del canvi climàtic és una de les mesures implantades en la iniciativa Horitzó 2020 de la Unió Europea per a reduir el consum energètic i impulsar ciutats ecològiques. Però… què caracteritza un edifici sostenible? Què és un edifici sostenible? La sostenibilitat en un edifici es nodreix dels recursos naturals…

Espígul