Com vendre la teva casa de forma efectiva: psicologia del color i imatges

setembre 2, 2021

Psicologia del color

El color és un factor molt important a l’hora de preparar una casa per vendre-la. La primera impressió pot fer que un comprador s’enamori o la descarti a primera vista. És en aquest cas on el color juga un paper molt important, ja que poden generar tota mena d’emocions, tant positives com negatives.

Quin és el millor color per vendre una casa? El blanc

Quan penses a escollir colors per vendre l’habitatge, has d’evitar caure en modes o gustos personals. Pot ser que tu trobis molt elegant una paret de color verd ampolla, però no vol dir que tothom comparteixi aquest pensament.

Per tal de seduir a la majoria de compradors, s’ha d’optar per tons neutres perquè generen menys rebuig.

El blanc pot semblar un color avorrit, però té un gran poder de decisió en la compra d’un habitatge. El blanc és un color que transmet higiene, és un color que reflecteix la llum i per tant fa que les estances semblin més grans. Finalment és un color que permet que el futur comprador es pugui imaginar de forma fàcil com seria la seva vida en la casa que està visitant.

Alternatives al blanc

Si prefereixes evitar el color blanc, la teva alternativa són els colors clars. Els grisos aporten lluminositat i tenen una connotació elegant i sofisticada.

Els tons beix, marfil o marró clar aporten calidesa. Són colors que conviden a la calma i la relaxació, per tant són perfectes per estances com el dormitori.

Si no vols renunciar al color de cap manera, el consell principal és que l’utilitzis en accessoris o tèxtils. Aportaran el toc que busques i donaran personalitat a l’estança sense aclaparar als compradors.

Intenta evitar colors massa foscos, perquè poden tenir un impacte psicològic negatiu en els compradors.

La importància de les fotos immobiliàries

És igual d’important la qualitat com el que ensenyem en una imatge. Les fotos immobiliàries són una manera de comunicar-nos amb els possibles compradors. Són l’oportunitat perfecta per explicar com és l’habitatge que volem vendre.

I ja ho diu la dita, val més una imatge que mil paraules.

Tant és si tens una casa nova, renovada o antiga. Les fotos de l’immoble en venda o lloguer comuniquen moltes coses i de forma molt ràpida. Si cuides les imatges que publiques del teu immoble provocaràs reaccions positives, el que significa més interès del teu públic objectiu i més visites.

Preparar una casa amb home staging abans de posar-la en venda o lloguer al mercat immobiliari, ajuda a fer que es vengui fins a 7 vegades més ràpid.

El Home Staging es basa a despersonalitzar l’habitatge per donar-li neutralitat i així poder captar a molts més compradors potencials. Es creen espais organitzats, còmodes, nets i ben il·luminats, que generin un ambient que faciliten una decisió positiva del possible comprador.

Si vols saber-ne més, no et perdis aquest post!

Finalment, si vols vendre el teu pis, però sense cap preocupació, nosaltres ens encarreguem! A Immobiliària Espígul tenim més de 30 anys d’experiència en el sector immobiliari on t’acompanyem en tot el procés de compra o de venda de la teva llar.

Si estàs pensant a vendre la teva casa, no dubtis a contactar amb nosaltres a hola@espigul.com o bé trucar-nos al 972 220 110.

Segueix llegint

Veure-les totes
agost 25, 2021

Tot el que has de saber per comprar una segona residència

Perquè comprar una casa com a segona residència és una gran oportunitat Descans i vacances assegurades. Una segona residència ofereix un canvi d’aires respecte a l’habitatge habitual assegurat. Ens hem trobat en una situació en la que viatjar ha estat difícil, i tenir una segona residència t’ofereix la possibilitat d’unes vacances segures. Bones oportunitats i…

setembre 9, 2021

Setembre: Nous propòsits i hàbits de neteja

La neteja és imprescindible per tenir una llar en harmonia. Acostumar-se a dur a terme petites tasques diàries, permeten que no s’acumuli tota la feina i t’hagis de passar el cap de setmana netejant. En el post d’avui volem compartir alguns consells i nous hàbits de neteja perquè puguis tenir una millor organització i gaudir…

Espígul