Com protegir el teu habitatge durant les vacances (Part 2)

desembre 19, 2019

Queden pocs dies per les vacances de Nadal. Durant aquestes festes molts marxem de casa uns dies tant per viatjar com per passar el Nadal amb la família. 

En aquest post us donem alguns consells per protegir la vostra casa i evitar sorpreses desagradables després de tornar de les vacances de Nadal. Podeu complementar la informació amb aquest post de les vacances d’estiu per quan no hi ha ningú a casa.

  • Les finestres són el punt d’entrada més fàcil i accessible pels lladres. La primera cosa a fer és revisar els tancaments periòdicament, tant de portes com de finestres. Si es debilitessin, s’estaria deixant punts febles per on els intrusos poden entrar.
  • Una vegada revisades, una opció seria reforçar les finestres amb marcs d’aluminis o vidre reforçats.
  • A més a més, per afegir una altra barrera a l’entrada, complementa la seguretat de les finestres amb persianes.
  • Per últim, no guardis coses de gran valor, joies o grans quantitats de diners a l’habitatge. Si no hi ha més remei, mantingueu-ho en un lloc segur.

A Espígul ens preocupem de construir habitatges segurs i, a més de facilitar consells que poden ajudar a protegir els habitatges, també recomanem seguir les instruccions dels cossos de seguretat per a garantir la seguretat de la vostra llar. Aquí trobareu el trípitic de policia.es per evitar els robatoris.

Segueix llegint

Veure-les totes
desembre 12, 2019

Francesc Rogés 7, promoció d’obra nova a Girona

A Espígul treballem per oferir oportunitats immobiliàries a les millors localitzacions. Francesc Rogés 7, és una promoció de pisos d’obra nova al millor barri residencial més a prop del centre de Girona, la Devesa. L’edifici està situat aquí. És un carrer semipeatonal, a 200 metres del parc de la Devesa. A cinc minuts del Barri…

desembre 26, 2019

Felices festes i feliç any nou 2020!

El 2019 ha estat un any molt enriquidor per nosaltres. D’aquest any l’equip d’Espígul ens emportem moltes experiències que ens acompanyaran tot l’any que ve.  Agraïm a tothom que ha participat en els nostres projectes el seu esforç perquè aquests tirin endavant. En els resultats es nota la dedicació de l’equip i la il·lusió que…

Espígul