Com preparar una casa per a la seva venda

novembre 17, 2022

Primer de tot, creiem que és de crucial importància pensar sempre de la mateixa manera que ho faran els possibles compradors. D’aquesta manera, seràs capaç d’esbrinar les seves necessitats, així com d’identificar aquelles coses que poden afectar negativament en el procés. Comencem!

Despersonalitza la casa

És un dels passos més importants a l’hora de vendre un immoble. Hem d’intentar que el futur comprador es vegi vivint en aquesta casa i si és plena de fotos i retrats personals, així com d’un excés de decoració, aquesta il·lusió per comprar es podrà veure eclipsada.

Tot i així, tampoc ens hem d’excedir, ja que una llar massa freda no convida el públic a voler-hi entrar; cal saber trobar l’equilibri.

Ordre i neteja

L’ordre i la netedat són factors vitals i necessaris. Hem de ser conscients que una habitació desordenada i bruta no entra per la vista de primeres.

A més, aquest fet també afecta les dimensions de l’immoble. Una habitació ordenada permet al comprador fer-se a la idea de la mida real d’aquesta. Així, serà més fàcil que s’hi vegi vivint i especuli sobre com distribuirà i moblarà cada estança.

Pintura

La pintura és una cosa que es va deteriorant amb el pas del temps vulguem o no.

Pintar és un recurs que farà canviar completament casa nostra, ja que amb una mà de pintura, qualsevol habitació semblarà molt més nova.

Il·luminació

La llum és un dels aspectes que més es tenen en compte a l’hora de comprar una casa, ja no només a nivell estètic o, en alguns casos com a antidepressiu, sinó que també per estalviar a la factura de la llum.

Aleshores, hem d’intentar aprofitar al màxim la llum natural. Preparar un immoble per a la venda de vegades depèn d’una cosa tan senzilla com aquesta.

A Espígul posem a la teva disposició un equip de professionals amb experiència i coneixements per atendre’t i assessorar-te al nivell més alt. Contacta amb nosaltres, estarem encantats d’escoltar-te!

Segueix llegint

Veure-les totes
novembre 10, 2022

7 consells per gaudir de la teva llar a l’hivern

La fredor i els termòmetres ben baixos ens poden jugar una mala passada, ja que no només ens afecten a nosaltres, sinó que també poden afectar els edificis i a les instal·lacions, deixant escapar l’escalfor en moltes ocasions i generant una sensació de fred, humitat i incomoditat a la llar. A més, no podem obviar…

novembre 24, 2022

Nova promoció de pisos d’obra nova a Domeny

Aquesta promoció compta amb habitatges de 1, 2 i 3 habitacions, totes amb plaça de pàrquing i traster. A més, estan equipats de grans terrasses, espais exteriors i sales d’estar amb cuina office. Sabem que el medi ambient és un tema a tenir en compte sempre i, per això aquests pisos estan pensats per tenir…

Espígul