Com fer una mudança i no morir en l’intent

octubre 21, 2020

En aquest post et donem 7 consells per fer una mudança ràpida i efectiva perquè puguis gaudir de la teva nova llar com més aviat millor.

Es diu que no saps quantes coses tens fins que fas una mudança. Per això és molt important l’organització de tot el procés. Planificar quins dies toca guardar les coses de l’antiga casa, si faràs el trasllat de tot en un sol dia o en varis i definir quins dies toca col·locar tot a la nova casa. 

Fes neteja abans de començar

No té sentit traslladar de lloc tot d’objectes a la teva nova llar perquè finalment acabin a les escombraries. És molt més fàcil fer una primera neteja de tot allò que ja no serveix i llençar-ho o bé no necessites i donar-ho a altres persones que si en poden treure profit.

També estan en tendència les aplicacions per vendre objectes de segona mà. Si et vols desfer d’algunes de les teves pertinences i guanyar uns diners extres pot ser una bona opció.

Un altre aspecte important a tenir en compte és anar gastant els dies previs a la mudança tot allò que no et vulguis endur com poden ser aliments congelats, productes de neteja…

Comença a empaquetar els objectes que menys fas servir

El més fàcil és començar guardant tot allò que no fas servir durant el teu dia a dia. Així pots començar amb força antelació i anar deixant en caixes preparades. Pots començar amb els llibres, la roba que tinguis guardada que no sigui de temporada o tot allò que tinguis oblidat en els calaixos. 

Vigila amb els objectes fràgils

Recorda protegir bé tots aquells objectes que es puguin trencar amb paper de bombolla o de diari. No oblidis els mobles que tinguin algun material de vidre o similar. Utilitza caixes resistents per les coses més pesades. Així evitaràs tenir algun disgust a l’obrir les caixes en el nou habitatge. 

Tingues a mà tot allò necessari pel teu dia a dia

Durant una temporada és possible que sentis que la teva vida és un caos. Tenir-ho tot guardat en caixes no és fàcil, per tant, és recomanable deixar per l’últim tot allò que fas servir cada dia i guardar-ho en l’últim moment. També tenir-ho localitzat quan arribis a la nova casa et farà sentir més tranquil. 

Etiqueta tot el que puguis

És normal voler anar de pressa i guardar tot d’objectes diferents en una sola caixa o bé anar omplint caixes sense saber ni que hi poses a dins. Tota la feina i el temps que t’estalviaràs en el moment d’empaquetar el perdràs en el nou habitatge, on trobaràs tot de caixes iguals i sense saber on hi ha que. 

És important invertir una mica més de temps en etiquetar totes les caixes i saber què hi ha guardat en cada una per fer molt més fàcil el procés de desembalatge. 

Els objectes de valor (també sentimental) sota control

Realment les mudances poden resultar una mica caòtiques. Per tant és recomanable guardar tots aquells objectes de valor com poden ser joies, documents, objectes amb valor sentimental com fotografies… en una sola caixa i tenir-la sempre ben localitzada per assegurar-nos de no perdre res imprescindible. 

Moment de celebrar

Després de superar tot el que una mudança comporta, et mereixes una bona celebració en la teva nova llar. Un cop ho tinguis tot a punt, convida família i amics perquè coneguin la nova casa i a gaudir!

Encara que de primeres una mudança no sembli un procés fàcil, estem segurs que amb paciència, organització una actitud positiva són la clau perquè sigui tot un èxit.

Segueix llegint

Veure-les totes
octubre 15, 2020

Tot el que has de saber sobre la nova llei de regulació del lloguer

Com puc saber si m’afecta la llei? Aquesta nova llei 11/2020 s’aplica als nous contractes de lloguer de residència permanent, és a dir quedarien exclosos els lloguers turístics. S’exclouen contractes d’arrendament anteriors a l’1 de Gener de 1995 i també s’exclouen els contractes d’habitatges que ja tenen un règim específic com pisos de protecció oficial,…

octubre 28, 2020

Consells per escollir la millor hipoteca per la teva nova llar

Des d’Immobiliària Espígul volem donar-te alguns consells per tal que puguis escollir la millor hipoteca i la compra del teu habitatge resulti tot un èxit. Quin tipus d’hipoteca hi ha? El primer que s’ha de saber és quines possibilitats hi ha per poder decidir quina s’adapta millor a les teves necessitats: Hipoteca de tipus variable:…

Espígul