Com estalviar aigua a l’hora d’omplir la piscina?

juny 2, 2022

Primer de tot: Com s’ha d’omplir una piscina?

  1. Assegura’t que tant el filtre com la bomba tenen un funcionament correcte.
  2. Emplena la piscina fins a la meitat del desnatador, quan arribi a aquest nivell ja es podrà posar en funcionament el sistema de filtratge.
  3. Realitza una prova de pH, alcalinitat, duresa del calci, cloro… 

Què cal tenir en compte a l’hora d’omplir la piscina?

  • Fugues: Les fissures en les parets i terres causen la majoria de despeses en piscines. No són fàcils de detectar a simple vista, és per això que cal fer una revisió periòdica i arreglar qualsevol desperfecte com més aviat millor. D’aquesta manera aconseguiràs minimitzar els danys i el cost dels possibles problemes que puguin sorgir.

  • Netejar els filtres: Neteja’ls només quan sigui necessari per a estalviar aigua. Per a netejar els filtres, el més adequat és fer-ho amb un sistema de pressió i combinant aigua i aire.

  • Desinfecció sostenible: Normalment, s’utilitza el clor, però també hi ha altres opcions com la sal o l’oxigen actiu, que actuen com a purificadors i no irriten ni la pell ni els ulls. L’oxigen actiu és innocu i indolor, perfecte per a piscines. Ambdós mètodes no obliguen a canviar l’aigua cada any, sinó que permeten fer-ho cada 5-6 anys. 

  • No buidar la piscina: Mantenint l’aigua dins la piscina durant les diferents estacions permetràs que l’estructura quedi intacte, ja que hi haurà menys diferència de temperatures i no es produiran fractures per dilatació. Pots usar un producte d’hibernació per a la piscina (hibernador) i assegurar-te que mantens la qualitat de l’aigua durant els mesos més freds. D’aquesta manera no caldrà que buidis la piscina a l’hivern.

  • Aprofitar l’aigua de la pluja: També pots instal·lar un dipòsit que emmagatzemi les aigües de les pluges i/o guardar l’aigua que surt freda de la dutxa mentre esperes que surti la calenta. Són petits canvis que semblen inefectius, però que a llarg termini t’ajudaran a estalviar.

  • Netejafons automàtic: Amb els netejadors manuals és inevitable que s’acabi perdent aigua, en canvi, amb els netejafons automàtics estalviaràs aigua i no hauràs d’invertir tant temps ni diners en netejar el filtre. N’hi ha molts de diferents i amb preus molt variats, pots escollir el que més s’adapti a les teves necessitats. 

  • Cobrir la piscina: A l’hivern pots cobrir la piscina per tal que no s’embruti. Tot i això, també es pot cobrir durant l’estiu, quan no s’estigui fent servir per protegir-la de la pols, les fulles, els insectes… i evitar l’evaporació de l’aigua. 

A Espígul comptem amb un conjunt de cases amb piscina i també amb blocs de pisos amb piscina comunitària. A més, amb la construcció sobre plànol, tenim molta flexibilitat per incorporar una piscina al teu futur projecte. 

Si tens qualsevol dubte o t’agradaria visitar alguna de les nostres cases o pisos, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Segueix llegint

Veure-les totes
maig 26, 2022

Què s’ha de tenir en compte abans de comprar una casa d’obra nova?

Un habitatge d’obra nova és aquella que s’adquireix directament del promotor immobiliari quan la construcció o la rehabilitació està acabada. Comprar un habitatge d’obra nova té una sèrie d’avantatges: Et dona l’opció d’estrenar i poder escollir, una perspectiva que atrau l’interès dels compradors. A més, també existeix la possibilitat de comprar un habitatge d’obra nova…

juny 9, 2022

Avantatges de comprar o vendre un immoble a través d’una immobiliària

Quins són els avantatges de COMPRAR un immoble a través d’una immobiliària? Comprar un immoble a través d’una immobiliària té molts avantatges. Per exemple: Assessorament: Els assessors avaluen les teves necessitats i s’encarreguen de trobar aquelles propietats que més s’hi adapten  Acompanyament: se t’acompanya en tot el procés; a l’hora de visitar els immobles, solucionar…

Espígul