Com decorar l’espai exterior de casa teva?

maig 19, 2022

El mobiliari que s’han de tenir en compte a l’hora de donar vida a l’exterior dels nostres habitatges són:

  • Sofàs, butaques i bancs exteriors: Hi ha molts estils de sofàs exteriors, però el que sempre has de tenir en compte és el material, tant del suport com dels coixins. Ha de ser un material que resisteixi a les diferents condicions meteorològiques. Si vols optar per una opció més econòmica, pots construir un sofà apilant palets o fer-ne un amb taulons fusta. En canvi, si creus que un sofà t’ocuparà massa espai, sempre et pots decantar per butaques o inclús per bancs volats, és a dir, bancs que surten de la paret. 

  • Taules exteriors: Si tens un jardí o un pati més gran, col·locar una taula és una gran idea. Així podràs fer àpats a l’exterior i celebracions per gaudir dels dies d’estiu amb companyia. A més, si l’espai t’ho permet, també pots instal·lar una barbacoa per a poder gaudir de les trobades d’estiu. Si penses que una taula gran és molt ostentosa, pots col·locar una tauleta més petita amb dues cadires o una taula de cafè.

  • Pèrgoles o tendals: Per a espais més grans i amb il·luminació dura a causa del sol, es pot considerar l’opció d’incorporar pèrgoles o tendals. Aporten privacitat i ofereixen ombra, aspectes a tenir en compte sobretot a l’estiu, quan passem més temps a l’aire lliure.  Un altre punt positiu d’aquests elements és que et permetran gaudir de l’espai exterior de casa teva fins i tot quan plou. Depenent del material el preu serà més o menys elevat. Per exemple, les pèrgoles o tendals fets de materials sintètics solen ser més econòmics. 

  • Il·luminació: Dependrà de la lluminositat que vulguis aconseguir. Hi ha una gran varietat d’opcions a tenir compte. Pots optar per espelmes, garlandes de llums, làmpades exteriors, fanals… A més, pots escollir llums càlides o més fredes, depenent del toc que li vulguis aportar a l’espai.

  • Gespa artificial o tarimes de fusta: Aquesta opció és perfecta per aportar un toc natural i color als pisos amb terrasses i les cases amb jardins més petits. En ser artificial, no requereix manteniment. També pots decidir instal·lar un terra de fusta amb tarimes d’exterior, d’aquesta manera se li dona un toc diferent a l’espai exterior. Aquestes són perfectes per l’estiu, ja que aguanten la humitat i la calor.

  • Flors i plantes: Aporten color, frescor i naturalesa a qualsevol espai. Hi ha moltes opcions que et poden ajudar a donar-li l’estètica que busques. Les flors i plantes poden ser naturals o artificials. En el cas que triïs les naturals, tingues en compte que aquestes han de ser aptes per a les altes temperatures de l’estiu.

  • Decoració: És molt important per crear un espai del teu estil. Pots considerar les catifes, objectes decoratius, coixins… Els tèxtils, en general, són perfectes per a decorar amb poc pressupost. 

  • Mobles plegables: Són una molt bona opció per a poder moure’ls amb facilitat. D’aquesta manera, els pots utilitzar quan els necessitis i endreçar-los quan vulguis tenir un espai més dinàmic.

Si t’estàs plantejant comprar una casa amb jardí o un pis amb terrassa o balcó més gran, a Espígul et podem ajudar i assessorar amb el que necessitis. Contacta amb nosaltres per a obtenir més informació!

Segueix llegint

Veure-les totes
maig 12, 2022

Promoció carrer Rutlla, descobreix els nostres pisos a Girona!

Aquests pisos d’obra nova de dues i tres habitacions són una molt bona opció per aquells que aprecien la comoditat de viure en un entorn més descongestionat, amb serveis, equipaments, escoles, proximitat a la Universitat i molt bona mobilitat. Ideals tant per parelles joves com per famílies amb nens. Concretament aquesta promoció de pisos d’obra…

maig 26, 2022

Què s’ha de tenir en compte abans de comprar una casa d’obra nova?

Un habitatge d’obra nova és aquella que s’adquireix directament del promotor immobiliari quan la construcció o la rehabilitació està acabada. Comprar un habitatge d’obra nova té una sèrie d’avantatges: Et dona l’opció d’estrenar i poder escollir, una perspectiva que atrau l’interès dels compradors. A més, també existeix la possibilitat de comprar un habitatge d’obra nova…

Espígul