Com decorar la teva llar per aquesta primavera – estiu 2022

abril 19, 2022

Més a prop de la natura

Si aquest any vols redecorar casa teva perquè estigui a la darrera moda, has de buscar la inspiració a l’altra banda de les parets. És el moment perfecte per incorporar plantes, sobretot durant la primavera, ja que es troben en la seva major esplendor. D’aquesta manera aconseguim també proporcionar un toc més alegre, net i enèrgic a casa nostra.

Les plantes i les flors són símbols clàssics de la primavera, per això no poden faltar a l’interior de casa teva. Tria les teves plantes favorites i gaudeix en veure com van creixent i donant a la teva llar aquesta sensació de frescor.

En línia amb això, l’elecció de materials també ens ajuda a entrar en contacte amb la natura. Atreveix-te amb materials com les pedres naturals (marbre, grafit) i la fusta natural (ratano i bambú) que ens apropen a allò artesanal i donaran a la teva llar aquest aspecte més fresc, natural i acollidor. Pots utilitzar aquests materials en mobles o accessoris decoratius (especialment en aquells restaurats, ja que proporcionen molt de caràcter a qualsevol habitatge).

 


Espais neutres i lleugers

Aquest any es busca la senzillesa, espais funcionals on cada habitació ens resulti tan pràctica com sigui possible. Els espais saturats han esdevingut enemics del nostre benestar, així que el minimalisme està guanyant cada cop més força.

L’objectiu és un espai on no hi falti, però tampoc sobre res, on tot tingui la seva funció: cortines, portes corredisses o transparents, cuines o menjadors oberts, tenir cura de la il·luminació, etc.

                   


Una casa amb colors lluminosos i neutres

Aquesta temporada tornen els colors vibrants: taronges, grocs i blaus. Tons brillants i atractius es converteixen en grans guanyadors per a aquells racons on de veritat necessites relaxar-te.

Tons que sentin meravellosament durant els mesos càlids i que escalfen l’ambient durant els més freds. Combinats amb blancs, grisos o beixos, es converteixen en una paleta atemporal i fàcil de combinar amb mobles de línies fines i fustes clares.

També pots fer-los servir en forma de paper pintat o als tèxtils per donar-li un toc diferent i evitar cansar-te’n.

               

Decoració amb objectes artesanals

Les fibres naturals i les peces fetes a mà també s’estan veient molt aquesta primavera. Si vols presumir d’una casa molt primaveral i a l’última, barreja objectes tradicionals amb peces clàssiques, o de disseny.

I és que la decoració sostenible està enganxant molt fort. L’artesania, a més, ens dona peces altament decoratives que podem penjar a qualsevol lloc de casa; des d’un gerro, fins a un tapís fet amb llana per penjar-lo a la paret. Les coses fetes a mà ens transmeten emocions i sentiments, i això definitivament agrada molt.


Es porten els exteriors

Si la teva llar disposa d’una terrassa o petit balcó, amb una mica d’idea pots treure’n molt de partit. El primer, i més important, és tenir present la seva mida. Els sofàs, les gandules i les cadires plegables són els protagonistes per començar a donar vida al teu racó d’exterior. També podem aprofitar la barana per penjar uns testos lleugers i apropar-nos de nou a l’aspecte més natural.

La clau és utilitzar mobles que siguin flexibles, fàcils de mantenir i de la mida adequada.

                  

Algunes d’aquestes tendències ens conviden a canviar la nostra llar de dalt a baix; d’altres, en canvi, ens asseguren que, amb uns petits canvis, podrem estar a la darrera altra vegada. Tots ells poden ser un fantàstic punt de partida per esbrinar què volem, què necessitem i si és el moment de fer un gran canvi a les nostres vides.

A Espígul comptem amb un equip professional d’interioristes que donaran aquell toc especial i de disseny a casa teva, sense que t’hagis de preocupar per res i puguis gaudir del que és realment important. Per a més informació, contacta amb nosaltres!

Segueix llegint

Veure-les totes
abril 7, 2022

L’escassetat de materials i lentitud en la seva distribució en el sector de la construcció

Durant els últims mesos, amb el conflicte de la invasió a Ucraïna i la pujada econòmica de l’electricitat o el petroli, el cost dels materials de construcció s’ha vist encara més encarit. Tenint en compte que el sector ho porta arrossegant al llarg d’aquests últims mesos, ara comença a ser una situació insostenible. Les empreses constructores no…

abril 28, 2022

Com llogar un habitatge d’ús turístic legalment?

Però abans de res, cal saber diferenciar entre un habitatge de lloguer turístic d’un lloguer de temporada. Així doncs: Quines són les diferències entre un lloguer turístic (o vacacional) i un lloguer de temporada (o lloguer de llarga estada)? Duració: Lloguer vacacional o turístic: no pot superar els 31 dies. Lloguer de temporada o lloguer…

Espígul