Cases Espígul: la teva casa a mida en 8 mesos

agost 6, 2021

Cases Espígul neix de la necessitat de crear un espai totalment a mida, tenint en compte les teus gustos i les teves necessitats. Un projecte teu, però del que no t’hagis de preocupar. Nosaltres ens encarreguem de de tot i estarem al teu costat durant tot el procés. 

T’aconsellarem i assessorarem des de bon principi perquè no tinguis sorpreses. 

Què caracteritza una casa Espígul?

La teva casa a mida en només 8 mesos: donem forma al teu projecte en temps rècord. La teva casa a mida i d’obra (no modular) en menys d’un any.

Construcció d’avantguarda: arquitectura, interiorisme i decoració tot unit en una sola empresa perquè no t’hagis de preocupar per res.

Estalvi energètic: seguim criteris per una màxima eficiència, afavorint l’ús racional de l’energia, tenint en compte al mateix temps el medi ambient, la qualitat i el confort climàtic.

L’eficiència energètica és la nostra prioritat, per això, el procés de disseny arquitectònic ha d’incorporar paràmetres de disseny que redueixin la demanda energètica de l’edifici i millorin el confort en els espais interiors.

Com treballem?

Plantejament.

Et reuniràs amb el teu assessor personal, que serà la persona que et guiarà i t’acompanyarà durant tot el procés de construcció i personalització de la teva nova llar, sempre a la teva disposició. En aquesta trobada, ens centrarem principalment en la ubicació i la tipologia de casa per tal de fer un projecte a mida de les teves necessitats. 

El teu assessor transmetrà aquesta informació al nostre departament d’obres, on arquitecte i aparellador començaran a projectar la teva nova casa.

Inici d’obra

Mentre acabes de perfilar detalls del projecte colze a colze amb el teu assessor personal i ja amb la implicació directa de l’arquitecte, comencem a avançar feina i realitzem l’estudi geotècnic i topogràfic per conèixer a fons la parcel·la i poder-ne treure el millor rendiment possible. En aquesta fase ja obtens el teu pressupost tancat i la data d’entrega de casa teva.

Construcció i interiorisme

La teva nova casa ja està en plena fase de construcció i és el moment de donar-hi aquell toc personal que farà que casa teva sigui única. El teu assessor personal i el nostre interiorista et recomanaran una gran diversitat d’acabats i aportaran idees i conceptes d’última tendència perquè la teva nova llar llueixi com cap altra.

Finalització i entrega

S’apropa el gran dia i per tal d’evitar els moments estressants que suposen la tramitació de documentació, llicències, permisos, etc. el teu assessor personal serà l’encarregat de simplificar-te tota aquesta feina, guian-te i tramitant tots els elements administratius necessaris perquè tu i els teus no us hàgiu de preocupar de res i gaudiu d’aquest gran moment: l’estrena de la vostra nova llar d’una manera relaxada i merescuda.

Opcions de Cases Espígul

CASA FARIGOLA des de 140.00€. Una casa ideal per aquells que volen fer un canvi de pis a casa i pels que busquen més espai i un jardí privat. Té una estructura de 100m2 totals amb possibilitat de 3 o 4 dormitoris i dos banys.

CASA ROMANÍ des de 215.000€. Aquesta casa és un salt en qualitat de vida i d’espai. És el nostre model estrella i el més venut. La casa Romaní té una superfície total de 200m2 amb 160m2 habitables més 35m2 de garatge doble. Està distribuïda en 3 o 4 dormitoris i 2 banys. 

CASA CALÈNDULA des de 320.000€. Ideal per aquells que busquen una casa diferent d’una llar convencional. La casa compta amb una superfície total de 300m2: 200m2 d’habitatge més 100m2 subterrani amb garatge (ideal com a espai polivalent: garatge, sala de festes, traster…). Compta amb una estructura de 4 o 5 dormitoris i la possibilitat de fer entre 3 o 4 banys. 

CASA LAVANDA – PREU A CONSULTAR. La joia de la corona de les nostres Cases Espígul (és el model que construïm al PGA Catalunya Resort). Una casa 100% configurable i adaptada a les teves necessitats. La casa compta amb superfícies superiors als 400m2 i és 100% personalitzable. 

Des d’Immobiliaria Espígul treballem per fer la teva idea realitat. Contacta amb nosaltres a hola@espigul.com o bé truca’ns al 972 220 110 i explica’ns el teu projecte i les teves necessitats. Tot el nostre equip s’encarregarà de portar a terme el projecte d’una forma ràpida i fàcil perquè puguis tenir la llar que sempre has somiat. 

Segueix llegint

Veure-les totes
juliol 30, 2021

6 consells pràctics per ampliar visualment qualsevol espai

Et podríem dir que fer un canvi a un habitatge més gran pot ser la solució definitiva, a Immobiliària Espígul tenim una gran cartera d’immobles a Girona i rodalies i, si cap encaixa amb el que estàs buscant, te’l fem a mida amb Cases Espígul. També, sabem que aquesta solució moltes vegades no és la…

agost 12, 2021

Consells per estalviar electricitat i aigua a casa

Un dels primers raonaments pels quals pensem a estalviar electricitat i aigua a casa és l’econòmic. Per a moltes famílies és important poder reduir el consum i alhora reduir el preu final de la factura dels subministraments a final de mes. Aquest motiu s’ha accentuat amb el recent canvi de la tarifa de la llum,…

Espígul