Cases Espígul a Albons, un bonic poble del Baix Empordà

setembre 23, 2022

Albons és un petit poble que està situat a la comarca del Baix Empordà, a la confluència de diferents camins rurals. Gràcies a la seva ubicació amb un entorn rural i residencial amb un ambient tranquil permet que sigui un espai ideal per passejar o anar amb bicicleta; gaudir dels camps de cultiu i el paisatge que omplen la zona.

El nucli antic del poble hi trobem el principal edifici civil, el castell. La seva construcció és del segle XIII, tot i que té elements del segle XV com ara els portals o les finestres rectangulars. 

Actualment, Espígul hem posat en marxa la construcció d’una promoció de Cases Espígul de 153m2. Les Cases Espígul estan configurades amb una planta baixa a on es troba l’exterior cobert ideal per la plaça d’un vehicle, a continuació hi ha un bany i una àmplia zona de dia amb cuina oberta. També, a la planta baixa ubiquem la sala-menjador amb grans obertures a l´exterior i jardí privat de 210m2.

A la primera planta hi ha 4 dormitoris totalment exteriors i amb vistes, 1 habitació tipus suite, i 2 banys complets.

Els acabats de l’habitatge són d’alta qualitat i personalitzables. Oferim diferents reunions al llarg de la construcció per tal que puguis formar part del disseny de casa teva. Per exemple, podràs gaudir de la possibilitat de modificar tots els acabats tant els interiors com els exteriors triant el teu propi estil, si és més un estil arquitectònic rústic o potser prefereixes un estil més modern. 

A més, la Constructora Espígul valorem tots els aspectes relacionats amb l’alta eficiència energètica, com pot ser la climatització per aerotermia, tancaments d’alumini amb trencament de pont tèrmic, terres de parquet ceràmic, portes i armaris lacats en blanc, etc.

Una casa per gaudir del Baix Empordà tot l´any en un entorn tranquil i ben comunicat. Si vols més informació sobre aquesta promoció no dubtis a consultar-nos.

La nostra Constructora Espígul situada a Girona és un referent i una garantia dins del sector de la construcció, una solvència que ens hem anat guanyant al llarg d’aquests 30 anys d’història a base del treball i de l’esforç constant del nostre gran equip.

Hem dut a terme nombrosos projectes d’obra nova a la província de Girona, des de blocs de pisos (habitatges plurifamiliars) fins a cases (habitatges unifamiliars) passant per xalets de luxe al PGA Catalunya Resort. 

Segueix llegint

Veure-les totes
setembre 15, 2022

Autoconsum energètic compartit, plaques solars

L’estalvi, la llibertat energètica i formar part d’un món més sostenible són els denominadors comuns al moment d’apostar pel canvi. Tot i això, fins ara no ha estat feina fàcil, ja que només era possible en el cas de viure en un habitatge unifamiliar de propietat.  Afortunadament, gràcies a l’augment de la demanda anem avançant…

octubre 1, 2022

7 tendències decoratives per aquesta tardor

Al post d’avui et compartirem les 7 tendències decoratives d’aquesta tardor 2022 perquè ho comencis amb bon peu i donis a la decoració de casa teva l’aire diferent que estàs buscant. Seguim amb els clàssics Apostant per papers pintats, mobles amb motllures, fins a terres de marbre i moquetes. Les plantes, un must a la…

Espígul