Cases amb domòtica: avantatges i exemples

novembre 18, 2020

Totes aquestes situacions poden arribar a ser reals si tens una casa domòtica. La tecnologia evoluciona i permet crear escenaris dignes de qualsevol pel·lícula futurista. La domòtica està pensada per millorar la qualitat de vida de les persones d’una llar. Aquestes funcionalitats busquen que els habitants d’una casa puguin gaudir de la comoditat a través de la tecnologia. 

Des d’Immobiliària Espígul coneixem molt bé les últimes tendències en domòtica i com podem fer de la teva casa, una llar intel·ligent. Els nostres immobles d’obra nova tenen la possibilitat d’integrar domòtica amb diferents funcionalitats adaptades a les teves necessitats. 

Domòtica: què és una llar intel·ligent?

Una casa domòtica és aquella que té diversos dispositius electrònics interconnectats entre si que permeten realitzar de forma automàtica activitats que habitualment es feien de forma manual.

L’objectiu principal de la domòtica és aconseguir que l’habitatge tingui molta més qualitat de vida gràcies a la tecnologia. Per tal que la persona tingui el control de l’habitatge, aquest haurà d’estar connectat sota un panell de control que estigui centralitzat.

Avantatges de la domòtica en un habitatge

  • Seguretat. Una casa amb domòtica permet que l’habitatge estigui vigilat de forma constant i també remota. Podràs veure i escoltar què passa en la teva casa a cada instant.  
  • Comoditat. Amb un sol botó tens el control de múltiples sistemes de la casa i també ho tens tot centralitzat amb un sol panell de control. 
  • Estalvi. De temps i diners. Estalvies temps perquè pots realitzar moltes tasques de la llar de forma automàtica. Estalvies diners perquè tens molt més control dels aparells elèctrics així com de la calefacció, aires condicionats, il·luminació de la llar, etc. 
  • Control remot. Un dels millors aspectes de la domòtica és que funciona a distància. No necessàriament has de ser dins de l’habitatge per poder controlar tot el que pertany a la domòtica de la llar. 

7 aplicacions de domòtica per la teva llar 

Aquests són alguns exemples d’aplicacions de domòtica que pots gaudir en la teva llar:

Accés totalment digitalitzat

Es pot tenir un accés totalment digitalitzat a la teva llar. Des de controlar quants cops s’obre la porta d’entrada, permetre l’accés a algú que no té claus o inclús obrir o tancar la porta de forma remota. 

Llums

Un dels punts claus de la domòtica és poder controlar les funcions bàsiques de la llar de forma remota. Pots controlar les llums i decidir si vols que s’apaguin de forma automàtica. Si ets fora de casa, també pots saber si hi ha algun llum encès i apagar-lo remotament. També es pot arribar a controlar la intensitat de la llum que s’utilitza, cosa que ens permet estalviar energia. 

Seguretat

Segurament un dels factors més importants que ens aporta la domòtica en un habitatge. Les alarmes més sofisticades estan connectades per proporcionar una vigilància completa. 

Control de temperatura

Tal com passa amb les llums, també es pot controlar els graus de temperatura que hi ha en cada estança de la casa i adequar-lo amb fred o calor segons la temperatura que es desitgi, sempre pensant en el benestar dels habitants de la llar. 

A tot volum!

Control remot per posar les teves cançons preferides a tot volum o bé posar una música d’ambient suau per anar a dormir! Realitzar tasques de la llar serà molt més divertit. 

Electrodomèstics

Actualment molts aparells elèctrics compten amb sistemes de domòtica que es poden vincular amb el sistema central i així facilitar les tasques del dia a dia. 

Reg

Els sistemes exteriors de reg automàtics estalvien molta feina i temps i permeten que puguis marxar un temps tranquil·lament sense patir per les teves plantes. 

Aquests recursos tecnològics cada cop es tenen més en compte en la construcció d’immobles d’obra nova. A Immobiliària Espígul som conscients que en un futur la majoria de construccions tindran en compte la domòtica, per això tenim a la teva disposició l’última tecnologia per la teva llar. 

Si vols que tenir una casa actualitzada i amb domòtica pots contactar amb nosaltres a hola@espigul.com o bé trucar-nos al 972 220 110.

Segueix llegint

Veure-les totes
novembre 11, 2020

Ven el teu pis de forma ràpida amb Espígul

Principals errors a evitar si vols vendre de forma ràpida la teva propietat Sigues realista amb el preu de l’immoble. A vegades els venedors tendeixen a posar un preu “sentimental” que els compradors no entenen. El més recomanable en aquests casos és posar-se en mans de professionals que taxin de forma objectiva l’immoble, fent comparacions…

novembre 25, 2020

Reforma la teva llar i augmenta el valor de la propietat

Sigui quina sigui la teva opció, a Immobiliària Espígul ens encarreguem de fer petites reformes o reformes integrals per tal que el teu habitatge aconsegueixi el màxim potencial i llueixi de la millor forma aconseguint un valor afegit en el mercat.   En el post d’avui et volem parlar de tot allò que fa que augmentar…

Espígul