Cases a mida vs cases modulars: quina escollir segons les teves necessitats

setembre 19, 2020

Cases modulars o cases a mida: diferències

Les cases modulars o prefabricades són famoses per posar-se de moda aquests últims anys. Ho volem tot ràpid i per ahir, i aquest tipus d’habitatges són una bona opció. Les cases modulars es caracteritzen per ser fabricades per mòduls ( poden ser de diversos materials com la fusta, acer o formigó) i posteriorment es transporten fins a la parcel·la on es construeix l’habitatge.

Una casa a mida, en canvi, es construeix directament sobre el terreny i es caracteritza per poder adaptar el seu disseny a l’entorn i poder personalitzar tots els acabats al teu gust.


Cases modulars o cases a mida: avantatges i inconvenients


Cases modulars o prefabricades

Els principals avantatges d’una casa prefabricada són l’estalvi de temps de construcció i inferior impacte mediambiental, ja que a l’estar construïdes “sota un sostre” es minimitzen els residus que es generen en la construcció.

El principal desavantatge d’aquest tipus d’habitatge és haver de conformar-te amb un disseny preestablert i que segurament no s’adapti al 100% al teu gust o necessitats.


Cases a mida

Les cases a mida tenen molts avantatges. Poden resultar més assequibles que una casa modular perquè en aquestes no es té en compte el factor de l’entorn, i això pot tenir com a resultat un increment en el preu final. La personalització és el factor clau d’una casa a mida, podent escollir fins a l’últim detall.

El principal desavantatge és el temps. Una casa a mida sol trigar més en construir-se.


Cases Espígul: La teva casa a mida

El concepte de Casa Espígul és molt fàcil: cases eficients, sostenibles i a mida. A Espígul treballem cada dia per construir de forma totalment personalitzada la casa dels teus somnis. Aquestes són tots els avantatges d’una Casa Espígul.

La teva casa a mida en tan sols 8 mesos

Un dels principals arguments per comprar una casa prefabricada o modular abans que construir una casa a mida és el temps. És cert que les cases modulars solen estar disponibles sempre que t’adaptis al disseny estàndard prefabricat.

Nosaltres en canvi, et construim la casa dels teus somnis en temps rècord. En tan sols 8 mesos pots gaudir de la teva casa d’obra nova i 100% personalitzada.


Estalvi energètic

Un dels factors que tenim més en compte quan construïm la teva casa a mida és l’estalvi energètic. El nostre objectiu és cuidar del medi ambient, a la vegada que tenim en compte el confort climàtic interior, aconseguint així una casa amb estalvi energètic.

Això ho aconseguim utilitzant el mètode de les cases passives o passivhaus que es basa a adaptar el disseny de l’habitatge a l’entorn i clima on se situa.


Arquitectura eficient

Totes les nostres cases a mida compten amb els següents requisits:

> Línies minimalistes

> Confort climàtic interior

> Grans vidreres

> Màxima eficiència

> Espais lluminosos

> Adaptació a l’entorn

Cada espai o terreny són únics, per això en tots els habitatges no pot ser igual. Cada casa ha d’estar adaptada al seu entorn per poder aconseguir la màxima eficiència. Optimitzar els recursos és la clau per aconseguir-ho.


100% personalitzable

Per nosaltres és un dels grans avantatges de construir una casa a mida. Poder personalizar fins a l’últim detall perquè la casa és únicament per a tu. A Espígul comptem amb servei d’interiorisme per aconseguir plasmar la teva personalitat i necessitats a la teva llar.

El verdader luxe és poder fer un habitatge adaptat als teus gustos: paviment, rajoles, mobles, aixetes, il·luminació, pintura…entre molts d’altres elements. Aconsegueix una llar única i amb espais acollidors.

En definitiva, les Cases Espígul són una molt bona opció per aquells que tenen clar el que volen en el seu habitatge i volen a algú professional que s’encarregui de totes les seves preocupacions i l’acompanyi en tot el procés de construcció de la casa dels seus somnis.

Si estàs pensant en construir una casa a mida a Girona o rodalies no t’ho pensis més i demana’ns més informació. Immobiliària Espígul, la teva immobiliària de confiança per trobar la teva llar.

Segueix llegint

Veure-les totes
agost 27, 2020

Els 7 motius per tenir una casa amb piscina

Segons l’espai i el pressupost que tinguis disponible, pots plantejar-te posar un tipus o un altre de piscina a casa. T’expliquem els diferents tipus de piscina que es poden trobar de forma habitual: Piscines inflables/desmuntables: al ser temporals són la millor opció per provar si realment t’agrada tenir piscina a casa. També són molt més…

setembre 22, 2020

Per què ara és el millor moment per reformar la teva llar?

Si per fi t’has decidit per fer reformes i canviar tot allò que no t’acaba de convèncer de casa teva…segueix llegint! T’expliquem tot el que has de saber abans de reformar-la i 5 consells per poder reformar la teva llar sense sorpreses. Tot el que has de saber abans de reformar la teva llar Abans…

Espígul