Benvinguts al blog d’Immobiliària Espígul

juliol 11, 2018

blog immobiliaria espigul

Som conscients que el món immobiliari està canviant i que l’avenç tecnològic s’ha instaurat en el sector des de fa uns anys. Des del 1987, a Immobiliària Espígul hem estat pioners en el sector immobiliari a Girona i avui tornem a fer un pas endavant. Renovar-nos i adaptar-nos a les noves tecnologies no és una opció, sinó que és una obligació per a poder seguir oferint el millor servei immobiliari a Girona.

A Immobiliària Espígul som molt més que una immobiliària convencional, oferim un servei integral que s’adapta a les necessitats de cada un dels nostres clients, personalitzant cada detall que necessitin, sempre amb el nostre valor afegit: claredat, transparència i compromís.

Us donem la benvinguda al nostre blog, un espai on podreu trobar aspectes relacionats amb la compra/venda i amb el lloguer d’habitatges, consells per a la vostra llar, conceptes legals d’aquest àmbit a tenir en compte, idees i tendències en interiorisme i decoració…

Amb més de trenta anys d’experiència, el nostre objectiu és apropar el marc immobiliari a tothom, fer-lo clar i transparent, compartint amb vosaltres notícies, informació de valor i novetats del sector.

Esperem que ens acompanyeu en aquesta nova aventura i que un cop més, junts, siguem líders en tot allò que ens proposem.

Segueix llegint

Veure-les totes

5 noves tecnologies per a la llar

Les noves tecnologies ens ofereixen cada dia noves eines per facilitar la nostra vida. I ara, per fi, han arribat les llars intel·ligents. Una immobiliària especialitzada, com la Immobiliària Espígul et podem explicar les millors formes d’actualitzar la teva llar i gaudir les facilitats que t’ofereix la ciència.

Espígul