Benvingut 2021!

desembre 30, 2020

El confinament ens va obligar a parar, i amb conseqüència ens va donar una cosa molt més valuosa que abans sempre ens faltava: temps. Temps per dedicar als nostres éssers estimats, per pensar en tot allò que volíem canviar de les nostres vides i cases i també per millorar tot allò que no ens encaixava. 

Aquest any per Immobiliària Espígul ha estat especial. Un any d’adaptació, lluita i creixement. Així que… Anem a fer un petit repàs del nostre any!

Al Març ens vam haver d’adaptar i innovar amb l’oficina virtual (beneïda tecnologia!) Tot l’equip seguia funcionant via online sota aquest nou concepte. Les nostres assessores van estar més a prop que mai amb tots els clients mitjançant vieotrucades i vam poder seguir ensenyant immobles amb el sistema de tours virtuals.

També vam estrenar un nou servei per vendre el teu immoble de forma ràpida, segura i satisfactòria: Espígul ehome. Un nou concepte d’immobiliària adaptat 100% a l’entorn digital i les noves necessitats dels propietaris. En definitiva, ehome tracta de poder gestionar tot el procés de venda de la teva casa totalment online i amb un dels nostres assessors de forma personalitzada.

Des d’aquest any amb Immobiliària Espígul pots fer-te una casa d’obra nova a mida des de tan sols 140.000€. El nou projecte de Cases Espígul busca que puguis tenir la teva casa totalment personalitzada en tan sols 8 mesos, amb una arquitectura eficient i acabats de disseny de primera qualitat. El nostre objectiu? Fer realitat la casa dels teus somnis.

A Immobiliària Espígul també som constructora i estem especialment orgullosos de l’inici de dues promocions de pisos d’obra nova: La promoció de pisos Can Gruart a Vilablareix i la promoció Vila de Fornells a Fornells de la Selva, entre altres projectes.

En definitiva, de tot el dolent es poden treure coses bones i nosaltres ens quedem amb totes les coses bones que ens ha donat aquest any. Seguim treballant amb molta il·lusió perquè aquest 2021 sigui el millor possible i puguem seguir aprenent i valorant tot el que tenim.

Us volem desitjar una molt bona entrada d’any a tots i feliç i pròsper 2021!

Per acabar, una petita reflexió: És curiós que, tot i estar lluny, ens sentim més a prop que mai.

Segueix llegint

Veure-les totes
desembre 24, 2020

Què has de saber abans d’avalar?

A Immobiliaria Espígul volem que tinguis tota la informació i puguis tenir clars tots els punts clau abans de fer el gran pas. El més important és que no hi pugui haver cap impagament, per tant un aval és sinònim de garantia. En cas d’impagament per part del titular del préstec, la persona aval s’haurà…

gener 14, 2021

La teva casa a mida des de 140.000€

Trobar aquella casa en la qual no et faria res estar confinat el temps que faci falta perquè realment tens una casa que t’agrada i adaptada a les teves necessitats. Des d’Immobiliària Espígul et volem llançar una pregunta: T’imagines poder viure aquest 2021 en una casa d’obra nova feta completament a mida? Si en la…

Espígul