Avantatges de comprar sobre plànol

abril 11, 2019

La compra sobre plànol aporta grans avantatges, és per això que ha tornat com una possibilitat per als inversors o per a gent que vol comprar un habitatge. Si estàs pensant a adquirir un habitatge aquests són algunes de les raons per les quals et recomanem valorar l’obra nova:

 

  • Abaratir costos: adquirir un immoble en primera fase de construcció pot abaratir el cost final fins a un 15% i evitar els excessius increments que s’acumulen cada any a conseqüència de la demanda del mercat.

 

  • Major flexibilitat de finançament: un dels avantatges més interessants és la flexibilitat en el pagament, ja que es pot pagar en còmodes quotes durant el procés de la construcció.

 

  • Per inversió i/o rendibilitat: comprant un pis o una casa en construcció estàs realitzant una inversió de futur, en el moment de la compra l’immoble adquireix el preu actual però en els pròxims anys el podries vendre a un preu superior a l’inicial.

 

  • Possibilitat de triar l’habitatge que vols: possibilitat de triar el millor habitatge amb les característiques que més et convinguin.

 

  • Personalitzar el disseny: la compra sobre plànol permet la personalització del projecte durant el procés de construcció, quant a plànols, acabats, materials, etc. segons les necessitats que tinguis.

 

Actualment a Immobiliària Espígul, disposem de dues fantàstiques promocions d’obra nova a Montilivi 1 i Francesc Rogés 7. Per a més informació, només has d’acostar-te a les nostres oficines i els nostres assessors comercials t’informaran. O a través de la nostra pàgina web https://www.espigul.com/ca/obra-nova

Segueix llegint

Veure-les totes
abril 4, 2019

Edificis sostenibles, el futur de l’arquitectura

Els edificis sostenibles  com a resposta al problema del canvi climàtic és una de les mesures implantades en la iniciativa Horitzó 2020 de la Unió Europea per a reduir el consum energètic i impulsar ciutats ecològiques. Però… què caracteritza un edifici sostenible? Què és un edifici sostenible? La sostenibilitat en un edifici es nodreix dels recursos naturals…

abril 17, 2019

Lloguer: accepten animals de companyia?

Els animals de companyia són un membre més a les nostres famílies i cada vegada són més les persones que viuen en un immoble de lloguer i tenen mascotes. Us donem uns quants tips relacionats amb el lloguer per animals de companyia:   Principalment, hi ha anuncis on el buscador ens dóna la possibilitat de…

Espígul