Adeu 2021. Hola, 2022.

desembre 30, 2021

Aquest any volem donar les gràcies al Gerard, a la Júlia i l’Ana, gràcies al Néstor, gràcies a la Francina, gràcies al Javi i la Mònica… moltíssimes gràcies a tots i a totes els que heu confiat en nosaltres: famílies, parelles, singles, inversors, estudiants… per buscar el que a partir d’ara serà la vostra nova llar.

Si fem una repassada ràpida a l’any:


Més de 200 compravendes i 225 lloguers

A Espígul som immobiliària, amb més de 30 anys d’experiència en el sector. Si busques una nova llar o si tens un pis i el vols llogar, t’acompanyem i fem que el procés sigui més el ràpid i còmode possible. 

Nous projectes d’obra nova

Aquest any hem estat treballant en diversos projectes d’obra nova. Alguns que ja hem acabat, com l’obra nova de Montilivi,1 i d’altres que continuaran al llarg de 2022.  

Aquest any hem treballat en projectes d’obra nova a Girona com:

 • Francesc Rogés, un projecte de 16 magnífics habitatges de totes les mides situades a la Devesa, el que molt probablement és el millor barri residencial més a prop del centre de Girona. 
 • Montilivi, 1. Nova promoció al principi de l’Avinguda Lluís Pericot i l’Avinguda Montilivi de Girona. Gaudeix d’una fantàstica situació a un pas del Barri Vell i en un entorn residencial amb tots els serveis al teu abast.

També projectes de cases i pisos d’obra nova als voltants de Girona:

 • Cases a Vilablareix
 • Pisos d’obra nova amb terrassa a Sant Gregori
 • Pisos d’obra nova a Fornells de la Selva
 • Pisos d’obra nova a Can Gruart de Vilablareix
 • Cases aparellades a Sant Gregori
 • Cases a Fornells de la Selva

I hem obert fronteres amb dues noves promocions: una a la Cerdanya, cases a Bolvir i l’altra a Sant Cugat del Vallès, Abella, 46. 

Un gran equip al darrere

A Espígul som un gran equip format per més de 40 professionals que abasten diferents sectors dins del món de la construcció i de la immobiliària.

 • Assessors/es immobiliaris: Des del primer moment, t’assignem un assessor personal que et guiarà durant el procés de venda i/o compra del teu immoble i que treballarà exclusivament per a tu, perquè tu gaudeixis del teu temps i no t’hagis de preocupar per res.
 • Oficina tècnica: Des d’una idea inicial fins a l’entrega de claus. Els nostres arquitectes t’ajudaran amb la seva professionalitat i aportaran idees i innovació al teu projecte. Aparelladors que plasmaran a l’obra aquest projecte personal, que t’assessoraran en la tria de materials i vetllaran perquè tot flueixi amb normalitat i seguretat. Interioristes que donaran aquell punt especial i de disseny a la teva nova casa. Tot un equip de gestió i control que converteix la construcció en un joc de nens, tot això amb la garantia d’una marca amb una llarga trajectòria, Immobiliària Espígul
 • Gestoria i assessoria: Oferim serveis de professionals en comptabilitat i finances que faran que totes les gestions necessàries a l’hora de fer una compra, una venda o un lloguer siguin un joc de nens. Des de tramitació d’hipoteques fins als tràmits amb el Registre de la Propietat. Tot això seguint la nostra filosofia de que tu no t’hagis de preocupar de res i puguis gaudir del que realment és important.

+1.000 publicacions a Instagram amb 15.000 seguidors.

En el nostre perfil d’Instagram @immoespigul compartim el dia a dia d’Espígul: avenços dels projectes d’obra nova, l’oficina, l’equip, entrega de noves llars… Segueix-nos per no perdre’t cap de les nostres aventures!

Des d’immobiliària Espígul us desitgem un any ple de salut, bon humor i molta felicitat! Feliç entrada de 2022!

Segueix llegint

Veure-les totes
desembre 23, 2021

Llicències d’obra, tot el que necessites saber

Voler fer reformes a casa és molt comú, amb el pas del temps els estils de decoració i les nostres necessitats a casa van canviant. Per això és habitual voler fer canvis, per exemple, després de la pandèmia de la Covid-19, hi ha hagut un increment en reformes a casa, si vols saber-ne més, no…

gener 8, 2022

Tendències de decoració per 2022

Si ets dels que els agrada anar canviant la decoració i estar atent de les últimes novetats, o bé aquest any et compres una casa o pis nous i l’has de decorar de zero, no et perdis aquest post amb les noves tendències en decoració d’interiors per 2022. 1. Materials naturals i locals La sostenibilitat…

Espígul