7 consells per gaudir de la teva llar a l’hivern

novembre 10, 2022

La fredor i els termòmetres ben baixos ens poden jugar una mala passada, ja que no només ens afecten a nosaltres, sinó que també poden afectar els edificis i a les instal·lacions, deixant escapar l’escalfor en moltes ocasions i generant una sensació de fred, humitat i incomoditat a la llar.

A més, no podem obviar que durant aquesta època els fenòmens meteorològics com la pluja, la neu o el gel també poden generar problemes afegits a la nostra llar.

Doncs bé, si el que vols és passar un hivern tranquil i càlid a la teva llar, ara és el moment de fer una posada en marxa per tal de poder optimitzar tots els recursos i detectar tot allò que pugui no funcionar correctament, d’aquesta manera tindràs temps de reparar-ho abans que arribi el fred.

En el post d’avui, doncs, et detallem els 7 consells definitius per preparar la teva llar per aquest hivern:

1. Portes i finestres

Revisa tots els contactes amb l’exterior, portes i finestres, son punts d’entrada d’aire que poden fer que marxi l’escalfor. Revisa el seu estat i aïllament.

2. Canalons, canonades i piscina

En cas de viure en una casa, convé netejar els canalons i canonades de desaigüe perquè no s’embussin amb les fulles, terra o algun altre element. I si tens piscina, no oblidis que requereix un manteniment especial durant aquesta època de l’any.

3. Radiadors i sistema de calefacció

Si tens radiadors, és el moment de purgar-los per buidar-los de l’aire que s’hagi pogut acumular aquests mesos en desús i així quan els hagis d’encendre assegurar-te que funcionaran a ple rendiment.

Si no disposes de calefacció, neteja i comprova les teves estufes elèctriques.

4. Catifes i cortines

És hora de recuperar les catifes que vas treure a l’estiu, ja que són un gran aliat per mantenir un confort tèrmic a la llar. Aposta per cortines tèrmiques si vius en zones amb molt de fred.

5. Aprofita les hores de sol

Durant el dia, si les teves finestres deixen passar la llum del sol, aprofita-ho i no deixis que res tapi l’entrada de la font de calor més antiga que existeix i a cost zero. Un cop comenci a fer-se fosc recordar abaixar persianes i cobrir les finestres amb cortines gruixudes per tal d’aïllar al màxim els espais.

6. Canvia el sentit dels ventiladors

Si tens ventiladors de sostre a la teva llar, una gran opció durant els mesos d’estiu, a l’hivern també poden ser de gran ajuda ja que si canvies el sentit poden fer circular l’aire càlid per l’estança.

7. Abriga’t

Sembla una obvietat, però quants de vosaltres a l’hivern aneu en màniga curta per casa perquè teniu la calefacció massa alta? Abrigueu-vos i manteniu la calefacció a uns 20-21 °C durant el dia i a uns 15-17 °C a la nit, d’aquesta manera augmentareu l’eficiència energètica de la vostra llar i notareu com disminueix la vostra factura a final de mes.

Esperem que amb aquests senzills consells puguis preparar la teva llar i gaudir plenament de la temporada d’hivern.

Segueix llegint

Veure-les totes
novembre 3, 2022

Quin és el paper d’un agent immobiliari?

És per això que és molt important comptar amb professionals del sector que aconsegueixin  fer desaparèixer tots els dubtes i que t’acompanyin en tots els processos, tant sigui de lloguer com de compra. En el sector de la immobiliària, l’actor principal és l’agent immobiliari. Podríem pensar que la seva feina es basa simplement en la…

novembre 17, 2022

Com preparar una casa per a la seva venda

Primer de tot, creiem que és de crucial importància pensar sempre de la mateixa manera que ho faran els possibles compradors. D’aquesta manera, seràs capaç d’esbrinar les seves necessitats, així com d’identificar aquelles coses que poden afectar negativament en el procés. Comencem! Despersonalitza la casa És un dels passos més importants a l’hora de vendre…

Espígul