7 consells per aconseguir que la visita del teu immoble sigui un èxit

gener 19, 2023

Garantir una visita reeixida ha de ser una prioritat en el dia a dia de l’agent immobiliari, malgrat que de vegades no sigui del tot senzill de realitzar. És per això que des d’Espígul t’oferim 7 consells perquè les visites a un immoble siguin tot un èxit.

  • Mostrar i donar una bona imatge

Com s’ha dit abans, la primera impressió és importantíssima per al client i, per això, hem de donar una imatge adequada a les circumstàncies del moment.

Al moment de fer la visita hem de ser puntuals, transmetre professionalitat i serietat.

  • Conèixer el producte

De la mateixa manera que passa amb qualsevol cosa que vulguem vendre, el més important sempre és conèixer el producte, en aquest cas l’immoble.

És vital conèixer tot allò destacable, què hem de potenciar o deixar en segon pla i fins i tot evitar, tot allò que envolta l’habitatge,fins la documentació de l’habitatge.

  • Despersonalitzar i destacar els punts forts

Si tot va bé, durant la visita, els teus compradors s’imaginaran el pis tal com a ells els agradaria arreglar-lo així que tinguin les claus. Atès que cada persona és un món, la millor manera de posar-ho fàcil és traient tots aquests detalls personals que li donen un toc al pis.

Cal mantenir-lo neutre, en tons de colors blancs i beix o equivalents.

  • Lluminositat

La il·luminació juga un paper molt important a l’hora de decantar-se o no per un habitatge. De fet, aquesta és una de les característiques més valorades per la gran majoria de les persones.

Si el teu immoble en té molta llum natural, no dubtis a pujar totes les persianes, obrir les finestres i també encendre tots els llums.

  • Neteja

És obvi que, per vendre o llogar un habitatge, una de les premisses és que aquest estigui neta. Imagina’t voler comprar o llogar una casa i veure el terra brut, marques a les finestres o pols per tot arreu.

Hem d’evitar qualsevol d’aquestes situacions, perquè si no, el nostre objectiu de vendre o llogar es veurà clarament minvat.

  • Decoració

Sense que tinguin massa caràcter, és bo afegir alguns detalls que donin a la casa una mica més de vida.

Els tèxtils sobre llits i sofàs transmeten comoditat. Les plantes animen el rebedor i ens ajuden a imaginar-nos passant la tarda a la terrassa oa l’exterior. Servir la taula també és molt útil i si el pis és petit, col·loqueu alguns miralls que ens facin sentir que disposem d’espais amples i còmodes.

  • Evitar possibles imprevistos

Qualsevol imprevist pot afectar la visita i, per això, creiem necessari fer-ne una llista de possibles coses que puguin succeir durant aquest període de temps i que és el que podem fer per evitar-les o, si és el cas, solucionar-les.

En Espígul posem a la teva disposició un equip de professionals amb experiència i coneixements per atendre’t i assessorar-te al més alt nivell. Contacta amb nosaltres, estarem encantats d’escoltar-te!

Segueix llegint

Veure-les totes
gener 12, 2023

Tendències decoratives 2023

En el que a la decoració es refereix, hi ha qui diu que ja no té sentit parlar de tendències decoratives, ja que actualment la capacitat d’utilitzar l’estil propi per expressar la mateixa personalitat a la llar, ha generat una gran pluralitat i diversitat d’estils. Tot i això, si ets dels que t’agrada tenir la…

gener 26, 2023

Què és l’arquitectura sostenible?

Concretament al nostre sector, l’immobiliari i el de la construcció, s’ha arribat a desenvolupar un nou concepte: la “arquitectura sostenible”, el qual s’ha convertit en una de les tendències arquitectòniques de creixement més ràpid avui dia. L’objectiu d’aquest post és explicar-vos en profunditat quin és el seu significat, el seu objectiu i les característiques principals….

Espígul