5 Tendències en decoració per l’estiu

juliol 18, 2019

Com ja sabeu, les modes són passatgeres i les tendències temporada rere temporada canvien. És per això que des d’Espígul us deixem l’última moda en decoració per aquest estiu:

  1. Colors: Tornen els tons més naturals. Aquest any 2019 el color de moda és el vermell ataronjat (òxid). Complementar els menjadors o habitacions de color beige o blanc, amb elements d’aquest color (com per exemple: estovalles, coixins o cortines) donarà vitalitat a l’habitatge alhora que una sensació de calidesa.
  2. Materials: els colors dels materials tendeixen a ser tonalitats naturals i menys saturades, com per exemple la pedra natural i els vidres tintats.
  3. Estampats: aquest estiu l’estil floral és l’estampat per excel·lència, ideal per cortines, fundes de sofàs, parets, etc.
  4. Mobiliari: respecte als mobles, les taules de fusta naturals, els acabats amb tocs daurats i les làmpades penjants són un èxit aquest 2019.
  5. Elements decoratius: són molt importants com a retoc final. Sempre podeu col·locar quadres amb marcs amb acabats daurats, veles aromàtiques del color d’aquest any o flors per crear un ambient ideal.

A Espígul disposem d’interioristes que poden fer del teu habitatge la llar que estàs buscant.

Segueix llegint

Veure-les totes
juliol 11, 2019

5 claus per vendre l’habitatge més fàcilment

Cada cop costa més vendre un habitatge de segona mà. No obstant a Espígul us donem 5 claus per tal de deixar l’immoble atractiu i en bones condicions per als propers compradors.  – Ordre i neteja:  El primer punt que crida l’atenció del comprador es que l’immoble estigui net i ben cuidat. Molts dels habitatges…

juliol 25, 2019

Que necessites per fer una reforma?

No t’agrada aquell racó de la casa, o s’ha quedat anticuada aquella habitació on ara només guardes els trastos pero li podries donar un altre us, o tens una fuga d’aigua en el lavabo i l’has de canviar per complet. Sigui la reforma que sigui, aquí tens uns consells per fer-ho de la millor manera……

Espígul