5 noves tecnologies per a la llar

juliol 11, 2018

casa intel·ligent

Les noves tecnologies ens ofereixen cada dia noves eines per facilitar la nostra vida. I ara, per fi, han arribat les llars intel·ligents. Una immobiliària especialitzada, com la Immobiliària Espígul et podem explicar les millors formes d’actualitzar la teva llar i gaudir les facilitats que t’ofereix la ciència.

 

Llums intel·ligents per una casa més respectuosa amb el medi ambient

Oblidat de les bombetes tradicionals i escull llums LED: són més ecològiques i tenen una esperança de vida més elevada.

Però, a més a més, també pots sincronitzar la teva il·luminació amb altres aparells i regular-la al teu gust. Opta per unes bombetes intel·ligents que et permetin regular la intensitat segons el moment del dia o que s’encenguin en determinades circumstàncies. Així podràs començar a gaudir d’un consum responsable.

Termòstats intel·ligents per l’estalvi energètic

Si a més del medi ambient també et preocupa estalviar, llavors no dubtis i fes-te amb un termòstat intel·ligent.

Igual que en el cas de les llums, aquest tipus de termòstats et permeten una regulació totalment personalitzada. Així podràs fer una planificació més eficient de la temperatura de la teva llar, en funció no només de les teves necessitats, sinó també de l’hora del dia i el moment de l’any.

Càmeres intel·ligents i connectades

Un dels clàssics de la domòtica que està aconseguint reinventar-se són les càmeres de seguretat. Ara pots aconseguir models molt més estètics, sense deixar de banda la seva funció pràctica.

No t’oblidis de connectar aquestes càmeres a algun dispositiu, com el teu ordinador personal o el teu telèfon mòbil. D’aquesta forma les tindràs sempre accessibles, en qualsevol lloc que et trobis.

Reconeixement facial, un pas més enllà en la seguretat de la llar

Però si parlem de seguretat, la videovigilància no és la nostra única opció. A dia d’avui existeixen noves opcions per evitar que entrin persones desconegudes a la nostra llar.

Un d’aquests sistemes són els de reconeixement facial, que només permeten l’entrada a les persones que l’aparell hagi guardat com habitant de la llar. Una altra opció és la lectura dactilar, que es basa en les empremtes dels nostres dits. Aquestes són úniques i irrepetibles, pel que resulta un sistema complet i fiable.

Smartphones i domòtica: controla tots els teus electrodomèstics

Però si el que vols és tenir el control total de tots els aparells de la teva llar, llavors has de connectar-los al teu smartphone.

A dia d’avui existeixen aplicacions que et permeten fer-ho. D’aquesta forma pots escollir la temperatura de la vitroceràmica o el volum dels altaveus en qualsevol moment, tan sols seleccionant l’opció adequada al mòbil.

 

Visitar una empresa amb experiència, com la Immobiliària Espígul t’ajudarà a fer la teva vida molt més còmoda gràcies als avenços de les noves tecnologies.

Segueix llegint

Veure-les totes

Benvinguts al blog d’Immobiliària Espígul

Som conscients que el món immobiliari està canviant i que l’avenç tecnològic s’ha instaurat en el sector des de fa uns anys. Des del 1987, a Immobiliària Espígul hem estat pioners en el sector immobiliari a Girona i avui tornem a fer un pas endavant. Renovar-nos i adaptar-nos a les noves tecnologies no és una…

juliol 26, 2018

Els pros i contres de l’aire condicionat a la llar

A Immobiliaria Espígul estem interessats en què puguis gaudir al màxim de la teva llar. Per tant, volem oferir-te alguns consells d’ús, com els relacionats amb la manera d’utilitzar els aparells de climatització d’una forma òptima. L’aire condicionat és fonamental a l’estiu Tot i que els climatitzadors també permeten escalfar la casa durant l’hivern, l’estiu…

Espígul