5 Consells per reformar el bany de casa teva

juny 29, 2023

Fer reformes a casa és una aventura emocionant i gratificant, ja que et permet donar-li un nou aire a aquest espai tan important de la teva llar.

Una de les reformes més comunes és la del bany amb l’objectiu d’ampliar l’espai, treure la banyera o donar-li un toc més modern.

No obstant això, abans d’endinsar-te en aquest projecte, és essencial tenir en compte alguns aspectes clau per assegurar-te que tot surti com esperaves.

Des d’ Espígul i com immobiliària i constructora, et compartim amb tu una guia pràctica amb consells útils per aconseguir una reforma d’èxit del teu lavabo de casa.

Planificació i disseny del projecte de reforma:

Abans de començar qualsevol reforma, és crucial establir un pla detallat i definir el teu objectiu de disseny per al lavabo. Pensa en la distribució de l’espai, els materials que vols utilitzar i l’estil que desitges aconseguir. Una manera per inspirar-te és consultant revistes de decoració, llocs web especialitzats o xarxes socials, com pot ser l’Instagram o el Pinterest. Després, et recomanem buscar l’assessorament d’un dissenyador d’interiors perquè et faci un projecte amb els plànols o un render 3d, ja que és la manera més fàcil de visualitzar el projecte..

Pressupost i planificació financera:

Determina un pressupost realista per a la reforma del lavabo i fes una llista de tots els costos relacionats, incloent-hi materials, mà d’obra i possibles imprevistos. És important tenir en compte que els costos poden variar, així que deixa un marge per a despeses addicionals. Si tens un pressupost limitat, prioritza les teves necessitats i busca alternatives, l’equip interioristes d’Espígul et pot assessorar en tot moment del procés. 

Professionals qualificats:

Si tens la intenció de realitzar una reforma més complexa o que requereixi coneixements especialitzats, és aconsellable contractar professionals qualificats. Un bon constructor o un equip d’instal·ladors pot assegurar que la teva reforma sigui feta amb habilitat i precisió.  Les recomanacions abans de prendre una decisió final i resultats et pot ajudar a decidir. Et facilitem l’enllaç de les nostres ressenyes a Google. 

Funcionalitat i disseny:

El lavabo és una de les zones més utilitzades de la casa, així que és essencial que sigui pràctic i funcional. Pensa en com pots optimitzar l’espai d’emmagatzematge amb mobles o prestatgeries adequades. A més, assegura’t que els sanitaris i les instal·lacions són eficients i fàcils de fer ús i netejar L’objectiu és crear un lavabo que satisfaci les teves necessitats diàries. 

El toc especial del bany li pots aportar amb les rajoles del terra o amb el plat de dutxa més sofisticat.

Escull els materials adequats:

Els materials que triïs per a la teva reforma del lavabo han de ser duradors i resistents a l’ús diari i sobretot a la humitat. Cerca material de qualitat per als revestiments de parets i terres, així com per als mobles i sanitaris. Valora també la seva facilitat de neteja i manteniment.

L’equip Espígul està format des d’arquitectes, dissenyadors d’interiors i equip de construcció per tal d’assegurar unes reformes eficients i organitzades.

Segueix llegint

Veure-les totes
Consells evitar robatoris
juny 21, 2023

Els millors consells per evitar robatoris a cases particulars

La seguretat a casa és una preocupació important, especialment quan es tracta d’evitar robatoris en habitatges particulars. En aquest article, us proporcionarem consells clau sobre com protegir la vostra llar i evitar robatoris durant les vacances. Durant les vacances, quan moltes persones se’n van de casa, és essencial prendre mesures addicionals per protegir la vostra llar…

contracte arres
juliol 5, 2023

Tot el que has de saber del contracte d’arres

En el món de les immobiliàries és fonamental entendre tots els aspectes legals involucrats. Un dels termes més importants que has de conèixer què és el contracte d’arres. En aquest article, respondrem les preguntes més freqüents guia sobre aquest contracte, explicant què és, per a què s’utilitza i com protegeix a totes dues parts involucrades…

Espígul