5 claus per vendre l’habitatge més fàcilment

juliol 11, 2019

Cada cop costa més vendre un habitatge de segona mà. No obstant a Espígul us donem 5 claus per tal de deixar l’immoble atractiu i en bones condicions per als propers compradors. 

– Ordre i neteja:  El primer punt que crida l’atenció del comprador es que l’immoble estigui net i ben cuidat. Molts dels habitatges que es posen en venda, es deixen desordenats i sense una neteja adequada i això sempre ens perjudicarà en el moment de buscar comprador.

-Reparar desperfectes: Els compradors no volen un habitatge amb desperfectes, per tant una casa que no tingui cap problema abans serà comprada.  Recomanem que si hi ha petits desperfectes que s’hagin de reparar, s’arreglin abans de posar-ho a la venda. 

-Espai i lluminositat: A l’hora de fixar-nos en un habitatge, la llum i l’espai són factors importants. Un espai ben il·luminant i ample es la clau per estar august. La llum natural, generalment, es el que la gent busca, ja que dona sensació d’amplitud i d’espai més obert..

-Destacar punts favorables: Tria  els espais de l’habitatge que més t’agraden i potencia’ls per tal de donar-li més importància i aconseguir que els propers compradors s’hi fixin.  

-Eliminar els objectes personals: guarda o bé llença els objectes personals als compradors no els agrada veure objectes que els recordin als antics propietaris. 

Aquests 5 consells us seran útils per tal de vendre més fàcilment el vostre habitatge i recordeu no només és important la vista, sinó també l’olfacte. A ser possible utilitzeu una vela aromàtica o bé ventileu l’immoble abans que vinguin els possibles compradors.

Segueix llegint

Veure-les totes
juliol 4, 2019

Com tenir protegida la teva vivenda de robatoris durant les vacances?

Durant les vacances d’estiu l’únic que ens hauria de preocupar és no cremar-nos massa l’esquena amb el sol i no estar pendents o preocupats del risc d’intrusió a la nostra llar. Per això, Espígul us ofereix consells per assegurar i protegir la vostra casa d’individus no desitjats.  

juliol 18, 2019

5 Tendències en decoració per l’estiu

Com ja sabeu, les modes són passatgeres i les tendències temporada rere temporada canvien. És per això que des d’Espígul us deixem l’última moda en decoració per aquest estiu: Colors: Tornen els tons més naturals. Aquest any 2019 el color de moda és el vermell ataronjat (òxid). Complementar els menjadors o habitacions de color beige…

Espígul