Avantatges de fer els mobles a mida

novembre 14, 2019

L’aprofitament de l’espai i la personalització són alguns dels avantatges que tenen els mobles a mida. Apostar per aquest tipus de mobiliari i no per un de prefabricat és la millor opció si el que vols es treure el  màxim profit a cada habitació.

A continuació, et deixem alguns dels avantatges a tenir en compte a l’hora de triar si vols fer-te els mobles a mida o no.

 • Espai aprofitat al màxim
  Una de les raons per les quals moltes persones recorren a l’encàrrec és perquè volen col·locar-lo en un lloc amb unes dimensions o una forma molt específica. Si vols tenir un resultat òptim, aquesta és una opció. Així optimitzes tots els espais i racons disponibles.
 • Qualitat superior
  Normalment un moble fet a mida rep més atenció per part del creador que un que es pot fer en serie. A més a més, els materials són escollits per tu i poden ser de la qualitat que desitgis.
 • Disseny Únic
  Com s’ha mencionat abans, un moble a mida et permet col·laborar en tot el procés i també en el disseny d’aquest. D’aquesta manera, serà un peça única i personalitzada, ajustada als teus gustos, personalitat i al disseny i estil general de la teva llar.
 • El preu
  Qualitat preu el moble a mida és molt més rendible que el moble prefabricat. Es tracta d’un moble únic i que es fa exclusivament per l’habitatge.

En conclusió, hauries de tenir en compte tots els avantatges que t’hem explicat per a decidir que prefereixes. Pots comprovar que, a llarg temps, la inversió serà rendible. Si el que busques és convertir la teva casa en un espai propi i que s’ajusti a tu, el que estàs buscant són mobles a mida.

Segueix llegint

Veure-les totes
novembre 7, 2019

Marie Kondo i el mètode Konmari

El mètode Marie Kondo defensa que endreçar la casa ajuda a ordenar la vida. En un primer moment es pot pensar que a causa del volum de coses falta espai i per això es produeix la sensació de desordre. Però realment, el que fa falta és un triatge i un mètode el qual seguir. Marie…

novembre 28, 2019

5 consells per estalviar diners en la teva factura aquest hivern

Ja fa unes setmanes que ha arribat el fred. Les temperatures han baixat i ja ens comencem a plantejar si posar o no la calefacció. Les despeses augmenten en aquesta època de l’any i més si es vol estar confortable en una llar calenta. No obstant això, podem tenir la casa a una bona temperatura…

Espígul