Sant Antoni De Calonge

Pisos a Sant Antoni de Calonge – Edifici Bellamar

Des de 230.000 €
63-100 m2
4
2

Descripció de la promoció

Edifici Bellamar, la nova promoció immobiliària de l’empresa Espígul, s’erigeix com una joia arquitectònica a Sant Antoni de Calonge, una encantadora localitat a la Costa Brava. Aquest edifici de pisos ofereix una oportunitat única de viure a només 2 minuts caminant de les platges idíl·liques de la zona.

Amb un disseny modern i minimalistes, aquesta promoció destaca per la seva alta qualitat i sostenibilitat. Els pisos, que varien de 2 a 4 habitacions, estan dissenyats per proporcionar una experiència de vida còmoda i contemporània. Cada unitat inclou pàrquing privat i traster, garantint comoditat i espai addicional.

El punt culminant d’aquesta exclusiva oferta és la piscina comunitària, un espai perfecte per relaxar-se i gaudir del clima mediterrani. Els residents podran gaudir d’un estil de vida a prop de la natura, així com d’una connexió fàcil amb la platja i els serveis locals.

Sant Antoni de Calonge, amb la seva rica història i cultura, ofereix un entorn tranquil i acollidor. A més, la ubicació privilegiada a la Costa Brava brinda als residents accés a paisatges impressionants, cales ocultes i una gran varietat d’activitats a l’aire lliure.

Espígul, l’empresa immobiliària responsable d’aquest projecte, es distingeix per la seva excel·lència en la construcció i el compromís amb la qualitat. Amb una reputació consolidada, Espígul ha estat liderant projectes innovadors que harmonitzen amb l’entorn i satisfan les necessitats dels seus clients.

Amb l’Edifici Bellamar, Espígul ofereix una oportunitat única de viure en un entorn de primera a la Costa Brava, amb una combinació perfecta de confort, estil de vida sostenible i accés immediat a la platja. És més que una casa; és una inversió en un futur de qualitat i benestar.

  • Traster
  • Jardí
  • Piscina comunitària

Ubicació de la promoció

Unitats de la promoció

Ref 38

T’interessa?

Sol·licitar una trucada +34 972 220 110 hola@espigul.com
Truca'ns Més info
Espígul