1r Torneig Solidari de Pàdel Femení

març 10, 2020

Padeleres i… padeleres!

Us presentem el 1r Torneig Solidari de Pàdel Femení d’Espígul amb la voluntat donar visibilitat l’esport femení.

Estem molt i molt contents d’anunciar-vos que junt amb el @clubtennisgirona hem organitzat el 1r Torneig Solidari Femení de Pàdel com a Major Sponsor. ???? Des de Espígul ens sumem al suport en la visibilització de l’esport femení amb la campanya #ThoEstasPerdent. ????
.
2€ de cada inscripció aniran destinats a l’Institut d’investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta @idibgi ????
.
Animeu-vos, no cal ser sòcia per participar! El torneig serà del 23 al 27 de març i us podeu inscriure a la pàgina web del Club de Tennis fins al 16 de març. ????
.
✔ Diferents categories segons nivells
✔ Conferències informatives a càrrec de @idibgi
✔ Festa final de torneig
✔ Welcomepack de regal amb la inscripció
.
No t’ho perdis! ????

Gràcies la col.laboració amb el Club Tennis Girona hem pogut creat un torneig de pàdel únicament amb dones, per sumar-se a la campanya de suport de l’esport femení. El torneig tindrà lloc al CT Girona durant la setmana del 23 al 27 de març de 2020. Els partits es jugaran en horari de tarda/vespre/nit i les finals, si les condicions meteorològiques ens ho permeten, es faran divendres dia 27 al vespre.

 

I com no podia faltar després hi haurà pica-pica i el gran moment d’entrega de premis i sorteig.

Vinga, inscripcions obertes fins el 16 de març, si no és que omplin el màxim d’inscripcions.

#Thoestasperdent #Esportfemení

???? Inscripcions aquí ????

 

 

Segueix llegint

Veure-les totes
març 5, 2020

Quin és el preu de mantenir una casa buida?

El manteniment d’una casa buida comporta una sèrie de despeses mensuals que a final d’any, sumen una quantitat considerable. El simple fet que l’habitatge es trobi buit no allibera el pagament dels impostos, pagaments obligatoris i/o consums mínims.  Aquestes són algunes de les despeses que es poden tenir anualment: En cas que l’habitatge encara no…

març 16, 2020

L’Oficina Virtual d’Espígul està en marxa

A causa de la situació excepcional que estem vivint tant a Catalunya com a la resta d’Espanya, les autoritats han demanat que s’evitin desplaçaments i, que en la mesura del possible, la població resti a casa. Des d’Espígul hem volgut oferir una alternativa perquè la nostra activitat no es vegi afectada seguint les mesures establertes….

Espígul