L’Oficina Virtual d’Espígul està en marxa

març 16, 2020

A causa de la situació excepcional que estem vivint tant a Catalunya com a la resta d’Espanya, les autoritats han demanat que s’evitin desplaçaments i, que en la mesura del possible, la població resti a casa.

Des d’Espígul hem volgut oferir una alternativa perquè la nostra activitat no es vegi afectada seguint les mesures establertes. D’aquesta manera, tan treballadors com clients poden tirar endavant totes les gestions amb la màxima normalitat possible.

És per això que apliquem aquests serveis extres al nostre dia a dia:

  • Hem obert l’oficina virtual. Aquí trobareu totes les dades de contacte de les nostres assessores de venda i lloguer perquè les contacteu via telèfon, WhatsApp o correu electrònic.
  • Reunions virtuals. Facilitem la possibilitat de fer reunions a través de videotrucades, correu electrònic, WhatsApp, etc. Tindreu tota la informació que requeriu pel canal que decidiu i millor s’adapti a les vostres necessitats.
  • Mostra de pisos i cases per videotrucada. Aprofitant la tecnologia que ens envolta, podem fer un tour virtual per l’habitatge a través de videotrucada.

 Aquesta comunicació virtual ens permet estar en contacte i disponibles amb tots vosaltres durant l’horari laboral. Es tracta d’una acció de responsabilitat col·lectiva pel bé de tots.

Més a prop teu que mai.

Segueix llegint

Veure-les totes
març 10, 2020

1r Torneig Solidari de Pàdel Femení

Padeleres i… padeleres! Us presentem el 1r Torneig Solidari de Pàdel Femení d’Espígul amb la voluntat donar visibilitat l’esport femení. Estem molt i molt contents d’anunciar-vos que junt amb el @clubtennisgirona hem organitzat el 1r Torneig Solidari Femení de Pàdel com a Major Sponsor. ???? Des de Espígul ens sumem al suport en la visibilització de l’esport…

març 26, 2020

Preguntes que cal fer-se abans de la compra

Sorgeixen molts dubtes a l’hora d’iniciar un procés de compra d’una propietat. Hi ha tants factors a tenir en compte que de vegades algun es pot passar per alt. Abans de comprar-se una casa o un pis, ens hem de plantejar una sèrie de preguntes per tal de trobar la millor opció. La ubicació és…

Espígul