Girona

Pisos d’obra nova a Girona – Francesc Rogés 7

80 m2
3
2

Descripció de la promoció

🏢 Pisos Francesc Rogés, Girona: Modernitat i Eficiència en el Cor de la Ciutat 🌆

Us donem la benvinguda als Pisos Francesc Rogés, una promoció exclusiva de 16 habitatges moderns, minimalistes i altament eficients, construïda amb la màxima dedicació per Immobiliària Espígul. Situats al cor de Girona, aquesta proposta redefineix el concepte de viure al cor de la ciutat amb estil i sostenibilitat.

🏙️ Llar Urbana i Contemporània Cada pis a Francesc Rogés és una oda a la modernitat i l’eficiència. Amb els seus acabats impecables i línies netes, aquests habitatges combinen a la perfecció la funcionalitat i l’estètica. Aquí, la vida urbana es fusiona harmoniosament amb el confort modern.

♻️ Compromís amb la Sostenibilitat A Francesc Rogés, la sostenibilitat és una prioritat. Aquests habitatges estan equipats amb tecnologies d’eficiència energètica de darrera generació, assegurant un menor consum energètic i una menor empremta ecològica. Amb la vostra nova llar, contribuireu activament a la conservació del medi ambient.

🏢 Immobiliària Espígul: Qualitat i Experiència Francesc Rogés és una altra mostra de l’excel·lència de Immobiliària Espígul en la construcció de residències de qualitat. Amb anys d’experiència en el sector, la nostra empresa és coneguda pel seu compromís amb la satisfacció del client i la minuciositat en els detalls.

🌆 Girona: Un Tresor Històric i Cultural Situada al cor de Catalunya, Girona és una ciutat que captiva amb la seva història, cultura i patrimoni arquitectònic. Amb els seus carrers empedrats i la seva vitalitat, Girona ofereix un estil de vida incomparable. Aquí, la tradició es combina amb la modernitat en un escenari únic.

No deixeu passar l’oportunitat d’establir-vos als Pisos Francesc Rogés i experimentar el millor de Girona. Contacteu amb nosaltres avui mateix per descobrir la vostra nova llar al cor de la ciutat.

  • Constructor Immobiliària Espígul
  • Garatge
  • Traster

Ubicació de la promoció

Espígul