Girona

Pisos d’obra nova a Girona – Montilivi

100 m2
4
3

Descripció de la promoció

Us donem la benvinguda a aquesta excepcional proposta immobiliària d’Immobiliària Espígul, situada a la encantadora ciutat de Girona. Aquest modern bloc de pisos exemplifica l’excel·lència en construcció amb un toc de sostenibilitat.

Cada pís ha estat concebut amb l’última paraula en disseny modern i realitzat amb acabats d’alta qualitat que reflecteixen un estil de vida sofisticat. Les opcions de 2, 3 i 4 habitacions ofereixen un ampli ventall d’espai per adaptar-se a les necessitats individuals i familiars. A més, el bloc de pisos posa de manifest el compromís amb la sostenibilitat, ja que compta amb una alta qualificació energètica, ajudant a reduir l’empremta ecològica i els costos energètics dels residents.

Immobiliària Espígul, amb la seva reputació inqüestionable en el món immobiliari, és sinònim de qualitat i experiència. Amb anys de dedicació en la creació d’habitatges de prestigi que combinen disseny i funcionalitat, l’empresa es enorgulleix de superar les expectatives dels seus clients en cada projecte.

Girona, amb la seva rica història i encant pintoresc, proporciona un entorn perfecte per a aquest conjunt residencial. Des de carrers empedrats fins a la seva famosa catedral i escenari fluvial, la ciutat ofereix un estil de vida equilibrat i vibrant.

En resum, aquest bloc de pisos a Girona, promogut per Immobiliària Espígul, és una oportunitat per viure en la intersecció de la modernitat i la sostenibilitat. Els pisos ben dissenyats, juntament amb l’èmfasi en la qualitat i la consciència ambiental, reflecteixen la dedicació en proporcionar un habitatge excepcional i una vida elevada.

  • Constructor Immobiliària Espígul
  • Garatge
  • Traster
  • Jardí

Ubicació de la promoció

Espígul