Els millors jocs de taula infantils per a les tardes d’estiu

agost 17, 2023

jocs de taula infantils

Si estàs pensant en l’entreteniment ideal per a les tardes d’estiu dels més petits, no hi ha res com els jocs de taula infantils. Aquests jocs no només ofereixen diversió sinó que també fomenten el desenvolupament cognitiu i les habilitats socials en un entorn emocionant i educatiu.

Llegeix més: Els millors jocs de taula infantils per a les tardes d’estiu

L’elecció del joc de taula adequat pot marcar la diferència de les tardes en família. En aquest article, explorarem una selecció captivadora de jocs de taula infantils, dissenyats per inspirar rialles, aprenentatge i moments inoblidables junts.

  • Codenames: És un joc de taula basat en les paraules i l’associació d’idees en què els jugadors intenten endevinar les paraules relacionades amb les pistes donades pel seu “espia mestre”. El joc fomenta la comunicació i el treball en equip, mentre que també desafia la creativitat i l’enginy.
  • Sushi Go!: És un joc de cartes ràpid i divertit en què els jugadors seleccionen cartes de sushi per crear combinacions i guanyar punts. El joc té regles simples, però ofereix decisions estratègiques i un toc de competència amigable. És ideal per a totes les edats i es pot jugar en diverses rondes.
  • Laberint Màgic: Submergeix-te en l’apassionant món de Laberint Màgic, on els nens s’embarquen en una aventura plena de misteris i reptes. Amb un tauler que canvia constantment i trampes amagades, aquest joc estimula la memòria i l’atenció mentre els jugadors esforcen per ser els primers a assolir els seus objectius. Els petits estaran encantats per la combinació de màgia i estratègia en aquest joc que promet hores de diversió en família.
  • Uno Junior: És una versió del clàssic joc de cartes Uno, dissenyada específicament per a nens. Amb cartes colorides i regles senzilles, els jugadors han de desfer-se de les seves cartes emparellant colors o números. Aquest joc promou el pensament lògic, la presa de decisions i la interacció entre els nens, convertint-se en una opció perfecta per a reunions familiars i vesprades de jocs plenes de rialles i emoció.
  • Dixit: Aquest joc de cartes és una barreja de creativitat i deducció. Cada jugador tria una carta de la seva mà que s’ajusti a una pista donada pel narrador de torn. Llavors, totes les cartes es barregen i es revelen, i els jugadors han d’endevinar quina és la carta del narrador. Dixit és un joc visualment bonic i creatiu que fomenta la imaginació i la comunicació indirecta.

Aquests jocs de taula infantils ofereixen diversió per a tota la família i són ideals per passar temps plegats durant les càlides tardes d’estiu. Esperem que els gaudiu!

Segueix llegint

Veure-les totes
casa-ecologica
agost 10, 2023

Els 7 trucs efectius per tenir una casa ecològica

Tenir una casa ecològica per viure de manera sostenible i amigable amb el medi ambient és actualment una prioritat. La bona notícia és que amb petits canvis en la manera de com gestionem la nostra llar podem aconseguir una reducció significativa en la nostra empremta ecològica. A Immobiliària Espígul volem aportar idees ecològiques per al…

Aplicacions gratuïtes disseny interior
agost 24, 2023

Les 3 millors aplicacions gratuïtes per a disseny d’interiors que has de conèixer

Tens ganes de renovar els teus espais, però no saps per on començar? No busquis més! En aquesta llista, et presentem les 3 millors aplicacions gratuïtes de disseny d’interiors que t’ajudaran a visualitzar i planificar els teus projectes de decoració. Des de la distribució de mobles fins a l’elecció de colors i accessoris, aquestes eines…

Espígul