Vilablareix, Girona

Pisos d’obra nova a Vilablareix – Can Gruart

79 m2
3
2

Descripció de la promoció

🏢 Can Gruart: Modernitat i Sostenibilitat en un Entorn Serè 🌳

Benvingut a Can Gruart, una creació magistral d’Immobiliària Espígul que redefineix el concepte d’habitatge a l’encantador poble de Vilablareix. Aquesta promoció exclusiva consta de 3 blocs de pisos minimalistes i moderns, amb un èmfasi en acabats d’alta qualitat i sostenibilitat, encapsulant la visió d’una llar ideal en un entorn natural.

🏠 Disseny Minimalista i Qualitat Premium
Cada pis a Can Gruart és una obra mestra de disseny minimalista i qualitat superior. Els espais han estat dissenyats meticulosament per maximitzar la funcionalitat i l’estètica contemporània. Des de les línies netes fins als materials seleccionats amb precisió, cada detall reflecteix la sofisticació i el gust exquisit.

♻️ Compromís amb la Sostenibilitat
Ens enorgulleix presentar una promoció que abraça la sostenibilitat. Aquests pisos moderns estan equipats amb solucions d’eficiència energètica i tecnologies sostenibles, cosa que demostra que el luxe i el respecte al medi ambient poden coexistir harmoniosament. Des de sistemes d’il·luminació LED fins a sistemes de climatització intel·ligent, cada aspecte s’ha optimitzat per minimitzar la petjada de carboni.

🚗 Comoditat Integral
Residencial Espígul Vilablareix va més enllà en oferir una vida sense preocupacions. Cada pis inclou plaça d’aparcament i traster, proporcionant un espai addicional per a la teva comoditat. Ja sigui per emmagatzemar les teves pertinences o estacionar el teu vehicle amb seguretat, aquí trobaràs tot allò que necessites per a una vida fàcil i organitzada.

🏡 Última Oportunitat: Només 1 Pis Disponible
Amb una demanda aclaparadora, Residencial Espígul Vilablareix ha estat un èxit rotund. Actualment, només queda disponible 1 pis en aquesta cobejada promoció. Aquesta és una oportunitat única per formar part d’una comunitat exclusiva i gaudir de tots els avantatges d’aquests pisos moderns i sostenibles.

🏢 Immobiliària Espígul: Sinònim de Qualitat i Prestigi
Residencial Espígul Vilablareix és una mostra més de l´excel·lència d´Immobiliària Espígul en la construcció d´habitatges d´alta qualitat. Amb un llegat de dècades a la indústria, Immobiliària Espígul es destaca pel seu compromís infrangible amb la satisfacció del client i l’artesania impecable.

🌆 Vilablareix: Un Tresor Natural i Serè
Ubicat al cor de la natura, Vilablareix és un refugi tranquil que combina la serenitat de la vida rural amb les comoditats modernes. Envoltat de paisatges exuberants i amb un sentit de comunitat arrelat, és un lloc on pots experimentar el millor dels dos mons.

No perdis l’oportunitat d’assegurar l’últim pis disponible a Residencial Espígul Vilablareix. La teva futura llar t’espera en aquest oasi de modernitat i de sostenibilitat. Contacta’ns avui!

  • Constructor Immobiliària Espígul
  • Garatge
  • Traster
  • Jardí
  • Piscina comunitària

Ubicació de la promoció

Espígul