Girona

Pisos d’obra nova a Girona – Migdia 57

80 m2
3
2

Descripció de la promoció

🏙 Migdia 57: Habitatges d’Obra Nova al Centre de Girona 🏢

Benvinguts a Migdia 57, una promoció exclusiva d’habitatges d’obra nova situats al cor de Girona, construïts amb l’excel·lència i la qualitat que caracteritza Immobiliària Espígul. Aquests pisos minimalistes i altament eficients redefineixen l’art de viure a la ciutat, oferint comoditats modernes i estil contemporani.

🏢 Llar de Qualitat i Disseny Minimalista Els pisos de Migdia 57 són un exemple d’elegància i funcionalitat. Cada detall ha estat cuidadosament dissenyat per oferir espais àmplis i acabats d’alta gamma que compleixen les expectatives més exigents. El minimalisme és la base, i cada espai irradia simplicitat i sofisticació.

♻️ Eficiència Energètica A Migdia 57, la sostenibilitat és una prioritat. Aquests habitatges incorporaran tecnologies d’eficiència energètica de primer nivell, per garantir un menor consum energètic i una menor empremta ecològica. Amb la teva nova llar, contribuiràs activament a la conservació del medi ambient.

🏢 Immobiliària Espígul: Un Llarg Històric d’Excel·lència Darrere de Migdia 57 es troba Immobiliària Espígul, una constructora amb una trajectòria impecable en la creació d’habitatges d’alta qualitat. La seva dedicació a la innovació i la satisfacció del client ha convertit a l’empresa en un referent en el sector immobiliari.

🏙 Girona: Un Tresor al Cor de Catalunya Situada estratègicament, Girona és una ciutat que harmonitza la història amb la modernitat. Amb els seus carrers empedrats i la seva riquesa cultural, Girona ofereix un entorn únic per a viure. Gaudeix de la proximitat a les seves comoditats urbanes sense renunciar a la tranquil·litat i a la bellesa dels seus voltants.

No deixis passar l’oportunitat d’establir-te a Migdia 57, on la vida urbana es combina amb l’elegància contemporània i l’eficiència energètica. Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix i descobreix la teva nova llar.

  • Constructor Immobiliària Espígul
  • Garatge
  • Traster

Ubicació de la promoció

Espígul