Girona, Girona

Pisos d’obra nova a Girona – Canonge Dorca

95 m2
2
2

Descripció de la promoció

🏢 Promoció Canonge Dorca a Girona: Pisos d’Obra Nova de Qualitat Superior

Descobreix la Promoció Canonge Dorca, una joia de l’Immobiliaria Espigul a Girona.

🌆 Ubicació Privilegiada a Girona

Els pisos Canonge Dorca es troben en el cor de Girona, una ciutat amb una rica història i un encant únic. Amb la seva ubicació estratègica, a pocs passos del casc antic, ofereixen l’equilibri perfecte entre vida urbana i tranquil·litat.-

🏗️ Construïts per Immobiliaria Espigul: Experiència de Confiança

Immobiliaria Espigul, amb dècades d’experiència en el sector, és sinònim de confiança i qualitat. Cada detall de la promoció Canonge Dorca reflecteix l’excel·lència que caracteritza la seva tasca.

🏢 Pisos Minimalistes: Estil i Funcionalitat Harmonitzats

Els pisos Canonge Dorca es distingeixen pel seu disseny minimalista, que combina elegantment estil i funcionalitat. Espais diàfans, línies netes i una paleta de colors neutres creen un ambient serè i acollidor.

♻️ Altament Eficients: Tecnologia Avançada per a un Estil de Vida Sostenible

Amb una concepció centrada en l’eficiència energètica, aquests pisos ofereixen un entorn sostenible sense comprometre el confort. Des de les aïllants tèrmiques fins als sistemes de calefacció de darrera generació, tot està dissenyat per optimitzar el consum d’energia.

🌟 Detalls d’Alta Qualitat: Materials Excepcionals per a un Estàndard Elevat

Els pisos Canonge Dorca són un testimoni de l’excel·lència en la selecció de materials. Des dels acabats fins als accessoris, tots els elements reflecteixen un estàndard de qualitat superior, garantint durabilitat i estètica duradora.

🛍️ Tot Venut: Un Testament a l’Excel·lència Demanada

La promoció Canonge Dorca ha rebut una resposta excepcional de la comunitat, sent totalment venuda. Això parla de la confiança i satisfacció dels compradors en aquest projecte de referència a Girona.

Viu l’Experiència Canonge Dorca: Una Oportunitat Única a Girona

Immobiliaria Espigul et convida a ser part d’aquesta extraordinària oportunitat a Girona. Experimenta la fusió de la tradició amb la modernitat en aquests pisos d’obra nova de qualitat insuperable.

  • Constructor Immobiliària Espígul
  • Garatge
  • Jardí

Ubicació de la promoció

Espígul