Palafrugell, Costa Brava

Pisos d’obra nova a Palafrugell

m2
4
2

Descripció de la promoció

Benvingut als espectaculars pisos d’obra nova de luxe a Calella de Palafrugell, un paradís ecològic i sostenible que et sorprendrà amb els seus acabats d’alta qualitat i eficiència energètica excepcional. Aquesta exclusiva promoció immobiliària és una combinació perfecta entre el luxe contemporani i el respecte pel medi ambient.

Situats en un entorn privilegiat de la Costa Brava, aquests pisos són una autèntica oda a la bellesa natural. La localització elevada permet gaudir de vistes panoràmiques al mar des del teu propi balcó, on podràs relaxar-te i contemplar l’infinit blau de l’aigua.

Un dels punts forts d’aquests pisos és la seva concepció ecològica i sostenible. S’ha posat especial atenció en la selecció dels materials de construcció, utilitzant opcions d’alta qualitat i respectuoses amb el medi ambient. Això no només contribueix a una menor empremta ecològica, sinó que també proporciona un entorn interior saludable i confortable per als seus residents.

La promoció ofereix una sèrie d’innovacions tecnològiques que fan que els pisos siguen altament eficients energèticament. Sistema d’aïllament tèrmic i acústic de primera classe, finestres de doble vidre i il·luminació LED de baix consum són només algunes de les característiques que minimitzen el consum energètic i redueixen els costos de manteniment.

Cada pis està dissenyat amb detalls exquisits i acabats de luxe, aportant elegància i confort en tots els espais. Les cuines modernes i totalment equipades amb electrodomèstics d’última generació conviden a despertar la teva passió culinària. Els banys són autèntiques obres d’art amb elegants línies de disseny i accessoris de primera qualitat.

A més a més, la promoció compta amb àmplies zones comunes, incloent un jardí amb vegetació autòctona, piscina infinita i zones de descans per gaudir de la tranquil·litat i l’harmonia amb el medi natural.

El caràcter sostenible, l’eficiència energètica i els acabats d’alta qualitat d’aquests pisos d’obra nova de luxe a Calella de Palafrugell els converteixen en un veritable somni per a aquells que busquen una experiència de vida única a la Costa Brava. No només seràs testimoni dels més impressionants capvespres mediterranis des del teu balcó, sinó que també podràs viure en harmonia amb la natura mentre gaudeixes del confort i el benestar que ofereixen aquests magnífics pisos ecològics.

  • Garatge
  • Traster
  • Jardí
  • Piscina comunitària

Ubicació de la promoció

Espígul