Can Mates, Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Planta Baixa Exclusiva amb Piscina a Can Mates a Sant Cugat del Vallès

1.495.000 €
173m2
4
3
A

Descripció de la propietat

Espígul té el plaer de presentar aquesta exclusiva planta baixa de 173 m² situada a Can Mates, una de les finques més prestigioses de Sant Cugat del Vallès, a tan sols 10 minuts del centre de la ciutat.

Aquest immoble ofereix una àmplia zona comunitària amb piscina, envoltada de platja de pedra natural o gres amb tractament antilliscant, dutxes al voltant de la piscina i una àrea de lleure amb gespa natural i jardineria amb espècies autòctones de baix consum hídric, creant un espai ideal per a moments de relax i oci.

En destacar per la seva excel·lència i comoditat, l’entorn es distingeix per una marquesina d’accés a l’edifici que incorpora una porta per a vianants, bústies i videoporter, així com consignes intel·ligents (SMART LOCKERS) a la zona d’entrada per a la recepció i dipòsit de paqueteria. A més, es disposa d’un control d’accés electrònic al solar, a les escales i a les vivendes, opcionalment amb control via smartphone, xip o targeta, amb control electrònic dels panys, que garanteix un nivell molt elevat de seguretat.

Els vestibuls d’accés a les escales presenten fusteria d’alumini i vidre de seguretat, paviment de pedra natural o gres i revestiments de fusta, mentre que els paraments interiors de les zones comunitàries estan pintats amb pintura lisa ecològica de qualitat AENOR. Les escales comunitàries i les terrasses també compten amb paviment de gres antilliscant.

En la zona de dia, trobarem un espai generós amb un ampli saló-menjador orientat al sud, amb una cuina office totalment equipada amb frigorífics combi Whirlpool totalment integrats, forn multifunció pirolític, placa d’inducció, campana extractora d’integració, rentavaixelles, vinoteca Klarstein, fregador Blanco Supra i aixeta Blanco Mila crom.

Des del saló, s’accedeix a un espectacular jardí privat de 190 m², que envolta tota la planta baixa, proporcionant un espai exterior exclusiu perfecte per gaudir de moments de tranquil·litat i entreteniment a l’aire lliure, en un entorn privat i segur.

La zona de nit amb  4 habitacions molt lluminoses, una d’elles la suite, amb armaris encastats lacats amb portes de DM. La propietat disposa de 3 banys, incloent-hi el principal, el secundari i el de cortesia.

La propietat compta amb un sistema de refrigeració per terra radiant/refrescant que proporciona una refrigeració bàsica, amb suport d’un sistema de refrigeració per conductes. Aquest sistema inclou un control de la humitat per evitar condensacions.

L’edifici disposa d’un sistema centralitzat de geotèrmia per a la generació d’aigua calenta sanitària, calefacció i climatització. Aquest sistema esta combinat amb un sistema de plaques fotovoltaiques en planta coberta per minimitzar el seu consum elèctric. Aquest sistema innovador permet un alt nivell d’eficiència, confort, estalvi i respecte pel medi ambient.

L’habitatge està equipada amb un sistema de domòtica amb el qual es pot controlar mitjançant smartphone, tauleta o ordinador: la il·luminació LED de la sala d’estar i de la suite principal, la regulació de les persianes de les habitacions, la gestió del sistema de calefacció i refrigeració amb control de temperatura individual per a cada estança (excepte el bany de cortesia i el passadís) i el control de la qualitat de l’aire i gestió del sistema de ventilació i renovació de l’aire segons els paràmetres interiors i exteriors. A més, es pot tallar el subministrament d’aigua de forma remota.

Els mecanismes utilitzats són de la marca JUNG de la sèrie LS.

Dues places de pàrquing amb instal·lació de càrrega per a vehicles elèctrics, una porta seccional automatitzada d’accés a l’aparcament, pavimentació amb pintura de resines epoxídiques i tractament antilliscant, així com una zona independent de trasters individualitzats ventilats mecànicament, completen les comoditats d’aquesta propietat.

Finalment, s’ofereix una àrea d’aparcament per a bicicletes d’accés fàcil a prop de la sortida al carrer.

No t’ho perdis! La teva llar t’espera. Contacta amb nosaltres!

  • Construïts 173 m2
  • Habitacions 4
  • Banys 3
  • Calefacció Geotermia
  • Aire condicionat
  • Ascensor
  • Aparcament
  • Certificació energètica A

Ubicació de la propietat

Ref 3141

T’interessa?

Propietats similars

Sant Cugat del Vallès

Pis a la zona de Can Mates

Superfície 116 m2
Habitacions 3
Banys 2
Sant Cugat del Vallès

Pis cantoner a Sant Cugat del Vallès

Superfície 154 m2
Habitacions 4
Banys 2
Sant Cugat del Vallès

Pis en venda de 3 habitacions a Volpelleres.

Superfície 96 m2
Habitacions 3
Banys 2
Espígul