Girona, Girona

Nau industrial Mas Xirgu

2.900.000 €
3618m2
Pendiente certificar

Descripció de la propietat

Nau industrial diàfana, ubicada a Girona, al polígon industrial de Mas Xirgu, construïda el 2009, distribuïda en 4 plantes diferents (soterrani, baixa i 2 plantes).

La planta baixa disposa d’una gran alçada i és ideal per a emmagatzematge, zona industrial/taller i aparador comercial amb botiga, ja que la façana està tancada amb una gran vidriera. Disposa daccessos frontals i posteriors, envoltats de la pròpia parcel·la.

Les plantes 1a i 2a (de gairebé 1.500m² en total) es poden destinar fàcilment a oficines i despatxos, ja que actualment és un espai diàfan amb molta llum, finestres exteriors i es pot distribuir en diferents despatxos/sales de forma molt fàcil. Totes dues es poden comunicar mitjançant ascensor, ja que la previsió està feta per comunicar les 4 plantes de l’edifici.

El soterrani, actualment habilitat com a pàrquing i amb accés lateral a través d’una rampa que dóna directament a la llista de carrers, disposa de 50 places d’aparcament grans ja distribuïdes i amb totes les instal·lacions en marxa (il·luminació, ventilació, sistema de seguretat, etc.) . ). Aquest espai ocupa uns 2000m².
La nau industrial disposa d’una ubicació estratègica dins de Girona, ja que presenta un accés ràpid a l’autopista AP7 en qüestió de 2 minuts, i accés a la majoria de carreteres amb accés directe a la Costa Brava i l’interior de Girona. Disposa d´una parada de bus molt propera que connecta amb el centre de la ciutat i amb l´estació de l´AVE, que permet accedir a Barcelona en 40 minuts.

Amb garantia de seguretat, mobilitat, maniobrabilitat i comunicacions. Es tracta d’una oportunitat per instal·lar el negoci i desenvolupar la seva activitat industrial, o bé com una inversió per a l’arrendament a mitjà o llarg termini.

No dubteu a contactar amb nosaltres per rebre més informació.

  • Construïts 3618.00 m2
  • Estat Obra nova
  • Certificació energètica Pendiente certificar
  • Sistema d’extinció d’incendis
  • Garatge

Ubicació de la propietat

Ref 2622

T’interessa?

Propietats similars

Girona

Oportunidad en zona industrial de Celrà

Superfície 1902 m2
Estat Bo
Girona

Nau industrial en venda a La Cellera (Girona)

Superfície 350 m2
Estat Obra nova
Girona

Pràctic Magatzem a la sortida de Salt

Superfície 1114 m2
Estat Bo
Espígul