Domeny, Girona, Girona

El teu pis a la millor zona de Girona!

325.000 €
106m2
3
2
A

Descripció de la propietat

Us donem la benvinguda a Domeny, una zona residencial, propera al centre i amb uns accessos privilegiats d’entrada/sortida de Girona.

La promoció disposa de pisos d’1, 2 i 3 dormitoris amb diferents tipologies i una fantàstica zona verda comunitària amb piscina per gaudir-ne amb grans i petits. L’edifici prioritza la sostenibilitat sense renunciar a la qualitat amb elements de producció d’energia verda, retenció d’aigües pluvials, sistemes de baix consum, ús de materials reciclats i reciclables, etc. per donar importància al que realment és important, el nostre entorn i el nostre únic planeta.

Informa’t també de les places de pàrquing amb traster que tenim en venda al mateix edifici (algunes Premium, amb més de 3,5 metres d’ample) .

L’edifici es construirà durant el 2025 i el lliurament està previst per a l’estiu de 2026.

Domeny Girona s’ha convertit en una àrea cobejada per ser l’última zona per on podrà créixer la ciutat de Girona, esgotant així el sòl urbà per desenvolupar a la capital i aquest edifici es troba just a l’inici, pel que el centre de Girona queda més a prop que mai, creuant el pont de Fontajau direcció a la Devesa de Girona.

A Immobiliaria Espígul tenim una àmplia oferta de pisos a Girona. Si busques pisos a Domeny, pisos a Vilablareix o pisos a Fornells de la Selva, no dubtis en contactar amb nosaltres o vine a la nostra oficina a Girona.

  • Construïts 106 m2
  • Habitacions 3
  • Banys 2
  • Calefacció Aerotermia
  • Aire condicionat
  • Ascensor
  • Certificació energètica A

Ubicació de la propietat

Ref 3503

T’interessa?

Propietats similars

Girona

Pis d’obra nova a Domeny

Superfície 105 m2
Habitacions 3
Banys 2
Girona

Baix amb terrassa obra nova

Superfície 78 m2
Habitacions 3
Banys 2
Girona

Impecable pis a Santa Eugenia.

Superfície 110 m2
Habitacions 4
Banys 2
Espígul