El nou servei que has de conèixer si vols vendre el teu immoble de manera ràpida, segura i satisfactòria

juny 18, 2020

Què és eHome?

Un nou concepte d’immobiliària que s’adapta a l’entorn digital i a les noves necessitats dels propietaris. Des de l’experiència d’Immobiliària Espígul i alineats a la revolució tecnològica oferim serveis d’immobiliària online amb tota la fiabilitat, experiència per convertir-nos en la teva immobiliària de confiança. Amb eHome tot és més fàcil i podràs vendre el teu pis i casa al millor preu, ràpid i satisfactòriament.

Els principals avantatges del nou servei són:

  • Les gestions des de la taxació fins a tancar a la venda són online.
  • Vendràs el teu pis o casa sense comissions extres.
  • Tindràs un assessor comercial que t’aconsellarà en tot el procés.
  • Apliquem la nostra metodologia per vendre més ràpidament.

Per només 2.990€ (+iva), ens encarreguem de gestionar la venda del teu pis / casa / local comercial / pàrquing / nau industrial de la manera més ràpida optmitzant el procés de vendre fent que t’ajudarà guanyar més diners.

Què he de fer jo com a propietari/a per vendre el meu habitatge?

Nosaltres t’assessorem en cada pas. Com a propietari  només haurà de realitzar la visita amb el teu futur comprador el dia i hora que a tu et vagi millor.

L’ Immobiliària Espígul t’ajudem a tronar el client més favorable segons el teu immoble o agendem la visita.  Un cop fet has ensenyat el teu pis o casa al futur comprador, deixa-ho a les nostres mans, nosaltres ens encarreguem de la resta: totes les gestions i tràmits necessaris.

Tot el què has de saber sobre eHome, la nova immobiliària online de Girona


1. Totalment Online. Farem una taxació online del teu immoble i en menys de 24 hores s’activarà el procés de venda. A més, l’anunci serà publicat en més de 50 portals immobiliaris per a aconseguir màxima visibilitat.

2. Assistència personalitzada i real. T’assignarem personalment un dels nostres assessors immobiliaris que et contactarà per telèfon per ajudar-te i orientar-te de la millor manera per tal de vendre ràpidament el teu immoble.

3. Acompanyament durant tot el procés. Sempre tindràs el teu assessor immobiliari al teu costat per ajudar a prendre les millors decisions i per tal d’oferir-te tot tipus d’assessorament en la compravenda.

 

4. Selecció de clients. Seleccionem els perfils més òptims per la compra del teu immoble perquè no perdis el temps i la venda sigui ràpida i efectiva.

 

5. Organitzem les visites. Agendem les visites segons la teva disponibilitat per a la teva comoditat. Sabem que no hi ha ningú millor que tu per explicar tots els punts forts del teu habitatge.

 

6. Negociació. Fem de pont entre tu i el client comprador per tal de negociar les condicions de la compra perquè tu no t’hagis de preocupar per res.

 

7. Gestió documental. Redactem el contracte de compravenda i t’acompanyem en l’escriptura pública de compravenda davant del notari.

Recomanem 7 consells top per aconseguir vendre el teu pis o la teva casa en temps rècord.


1. Posicionament Premium a tots els portals. Vols que el teu immoble aparegui en posicions privilegiades dins dels portals immobiliaris? Nosaltres ens encarreguem perquè sigui així i d’aquesta manera augmentar de forma exponencial el número de compradors del teu habitatge.

 

2. Fotografia professional. Un dels nostres fotògrafs professionals vindrà a fer-te una sessió fotogràfica de casa teva per generar moltes més visites i fer més ràpida i fàcil la venda del teu immoble. Una imatge val més que mil paraules, i en el sector immobiliari, encara més!

 

3. Home Staging. Un casa bonica on la decoració està totalment estudiada i en harmonia, sempre és més fàcil de vendre i a un preu més alt. Per tal de tenir el pis en perfectes condicions, t’oferim el nostre servei “espígul home staging”, on un equip d’interioristes i decoradors donaran aquell punt a casa teva per fer-la especial pels compradors.

 

4. Neteja professional. Cada cop més, la gent contracta serveis de neteja professionals 1 o 2 vegades a l’any perquè casa seva llueixi com el primer dia. El primer impacte visual d’un habitatge és la neteja i l’olor, no creus que val la pena? T’oferim un servei de neteja professional perquè no t’hagis de preocupar de res i gaudeixis del teu temps lliure.

 

5. Tour guiat virtual. Un estudi determina que els habitatges on hem fet tours guiats i que han estat publicats a les nostres xarxes socials i als portals immobiliaris, han rebut una allau de sol·licituds on demanaven més informació, precipitant la venda pràcticament immediata. Som experts en el tema, deixa que presentem el teu pis als nostres seguidors i el coneguin abans de fer la visita, el resultat està garantit.

 

6. Exclusivitat en xarxes socials. Som líders en seguidors i contingut a les xarxes socials amb més 3.500 seguidors a Instagram, la majoria dels quals són potencials compradors. Vols que publiquem imatges de casa teva? Un mitja immediat i amb una gran difusió.

 

7. Newsletter. Tenim un gran nombre de subscriptors a la nostra newsletter mensual, que s’envia a la nostra base de dades de clients i seguidors. Si vols que el teu immoble aparegui anunciat en exclusiva en aquests correus, fes-nos-ho saber per incloure’l i arribar a encara més potencials compradors.

Vols vendre casa teva?

Des d’ eHome tot és més fàcil. No importa d’on siguis ni on estigui situat el teu immoble, nosaltres ens encarreguem de vendre el teu pis o casa al millor preu i amb totes les garanties.

Segueix llegint

Veure-les totes
juny 12, 2020

Els 7 passos bàsics que has de saber abans de reformar un habitatge

A Immobiliària Espígul tenim un equip d’experts que poden liderar les reformes integrals de la teva casa o pis.  Gràcies els projectes realitzats al llarg dels anys, sabem que fer una reforma integral és un procés complex i que la majoria de vegades surten imprevistos per alguna banda. Si és la primera vegada que fas reformes…

juny 25, 2020

Com preparar la meva casa o pis per vendre més ràpid i al millor preu

Si tens una propietat que t’agradaria vendre has de saber si compleixes aquests 5 consells bàsics de com preparar el teu pis o casa per vendre en un temps rècord i aconseguir que  tota persona que visiti el teu habitatge tingui una agradable experiència. Gràcia a la nostra trajectòria, Immobiliaria Espígul com a immobiliària de…

Espígul