És una bona idea comprar sobre pla?

abril 11, 2024

comprar sobre plano

Comprar un habitatge sobre pla significa adquirir una propietat abans que aquesta sigui construïda, basant-se només en el projecte arquitectònic i les promeses del promotor. Aquesta modalitat d’adquisició pot semblar arriscada a primer cop d’ull, però ofereix una sèrie d’avantatges tant per a compradors com per a promotors. A continuació tractarem els beneficis i consideracions clau d’aquesta opció de compra, per tal que considereu si és una bona idea comprar sobre pla o no, així com alguns consells per fer la vostra inversió de la manera més segura possible.

Per què comprar sobre pla?

A continuació, detallem alguns dels beneficis de comprar sobre pla:

Preu més competitiu

Un dels principals avantatges de comprar sobre pla és l’oportunitat d’adquirir una propietat a un preu inferior al del mercat. Els promotors solen oferir preus més assequibles en les fases inicials del projecte per assegurar-se vendes anticipades que els ajudin a finançar la construcció.

Personalització de l’habitatge

Comprar sobre pla també pot oferir als compradors la possibilitat de personalitzar l’habitatge a la seva mida, permetent-los triar acabats, materials, i fins i tot distribucions en certs casos, cosa que seria més costós o impossible en una propietat ja construïda.

Major valorització

Les propietats adquirides sobre pla solen apreciar-se en valor fins a la seva finalització, oferint als compradors un potencial de valorització significatiu des del moment de la compra fins al lliurament de claus.

Condicions de pagament flexibles

Els promotors ofereixen sovint condicions de pagament més flexibles per a la compra sobre pla, incloent pagaments esglaonats o dipòsits més petits, facilitant així l’accés a la propietat sense necessitat de disposar de tots els fons de manera immediata.

Què tenir en compte a l’hora de comprar sobre pla?

A l’hora de comprar un habitatge sobre pla s’haurien de tenir en compte els següents aspectes:

Investigació del promotor

És crucial investigar la reputació i l’experiència del promotor o constructor, així com revisar projectes anteriors per assegurar-se de la seva capacitat per complir amb el que s’ha promès.

Enteniment del contracte

Llegir detingudament el contracte de compra i assegurar-se d’entendre totes les clàusules, especialment les que es refereixen a terminis de lliurament, penalitzacions per retard, i especificacions de l’habitatge.

Garanties i assegurances

Comprovar quines garanties i assegurances ofereix el promotor per protegir els compradors en cas de defectes de construcció o si el projecte no arriba a bon port.

Finançament

Assegurar-se de tenir clar l’esquema de pagament i explorar opcions de finançament, si és necessari. És important també ser conscient de com afectarà aquesta compra a la capacitat financera del comprador a curt i llarg termini.

Casa sobre pla

Comprar la teva casa sobre pla pot oferir-te oportunitats úniques i beneficis substancials, però requereix una consideració detallada i una planificació acurada. Amb la informació adequada, podràs beneficiar-te dels avantatges que hem detallat en aquest post i fer de la teva compra sobre pla una decisió intel·ligent i fructífera. Si estàs interessat en aquesta possibilitat, et recomanem donar una ullada a l’apartat d’obra nova de la nostra pàgina web. Hi trobaràs increïbles propietats que t’estan esperant.

Segueix llegint

Veure-les totes
comprar casa para reformar
abril 4, 2024

Val la pena comprar una casa per reformar?

Descobreix per què val la pena comprar una casa per reformar de la mà d’Espígul. Al llarg d’aquest post, explorarem els beneficis i aspectes a tenir en compte abans de comprar una casa per reformar. Beneficis de comprar una casa per reformar Comprar una casa per reformar ofereix una sèrie d’avantatges únics que poden convertir-se…

precio escrituras casa
abril 18, 2024

Quant costa escripturar una casa?

En el moment d’adquirir una propietat, un dels aspectes fonamentals és l’escripturació. Aquest procés no només simbolitza la culminació de la compra d’una propietat, sinó que també assegura legalment els seus drets. A continuació, desgranarem tot el que necessites saber sobre les escriptures d’una casa, incloent-hi quant costa escripturar una casa, què són les escriptures,…

Espígul