Tendències de decoració per aquest 2021

març 3, 2021

Si no acabes de trobar l’estil que et defineix i cobreix les teves necessitats, pots comptar amb un equip d’interioristes professionals, com el que tenim a Immobiliària Espígul. Experts en el sector del disseny interior que et faran una proposta personalitzada per aconseguir un espai únic i un habitatge molt acollidor. 

En el post d’avui parlem sobre 5 tendències de decoració que pots aplicar a la teva llar aquest 2021.

Els colors de la temporada

Aquest any 2021 està marcat per tres tendències de colors ben diferents:

Per una banda, el color de l’any dictat per Pantone (en realitat aquest any en son dos). Els escollits són els colors Ultimate Gray i Illuminating. Una unió de colors sorprenent que trasllada un missatge de fortalesa i esperança, sensacions que necessitem per afrontar els temps actuals. 

D’altra banda, els tons neutres i càlids també són protagonistes aquesta temporada. La clau està a combinar diferents tons neutres: grisos, beix, blanc, marró suau…. que ajudarà a aportar la calidesa i benestar que busquem en una llar. 

Finalment, si hem d’apostar per una gamma cromàtica, guanyen els colors verds i terracota. Una paleta de colors que ens recorda a la natura, la terra i el bosc. 

Materials naturals

La sostenibilitat és tendència també en el món de l’interiorisme. Trobarem elements naturals com la fusta, el lli, la pedra, l’argila, la llana… en tota mena d’objectes i accessoris. No tinguis por a barrejar-los per aconseguir un espai càlid i acollidor. 

Si parlem de mobles, els d’estil cannage també coneguts com mobles de reixeta són els protagonistes d’aquest 2021. Les cadires, els aparadors i els biombos són els que més veuràs, però pots adaptar aquesta tendència a molts altres objectes com accessoris de taula.

Línies arrodonides

Donem la benvinguda a una nova tendència que es caracteritza per línies corbes, que donen una sensació suau i reconfortant. Aquestes peces són d’estil minimalista i per tant no requereixen altres elements que els acompanyin, són peces úniques que s’enduen tot el protagonisme. 

Ambients polivalents

Com bé sabem, el fet d’estar confinats a casa ha fet que les estances tinguin altres usos a part del seu tradicional. L’ús de panells i separadors d’ambients és un recurs que fins ara s’utilitzava poc, però la nova demanda de privacitat en una mateixa estança ha fet que es posi en alça.

Si vols algun recurs més temporal, pots optar per cortines que ajudin a mantenir aquesta privacitat que moltes llars requereixen avui dia. 

Si vols saber quines són les reformes més demandades a causa de la pandèmia pots llegir aquest post.

Estil industrial actualitzat

L’industrial ja és un clàssic en els estils de decoració. Aquest any es renova amb un toc elegant. Els espais mantenen els seus materials característics com el metall, el cuir i les bigues, però amb la incorporació d’elements de disseny com làmpades o cadires que tindran tot el protagonisme. 

Recorda, com hem comentat anteriorment, no cal aplicar totes les tendències sinó aquelles que encaixin amb el teu estil i puguin aconseguir el confort i calidesa que requereix una llar.

A Immobiliària Espígul aviat tindrem novetats sobre el nostre equip d’interioristes, estigueu ben atents! Si vols una llar actual i fidel al teu estil pots contactar amb nosaltres a hola@espigul.com o bé trucar-nos al 972 220 110.

Segueix llegint

Veure-les totes
febrer 24, 2021

Tipus de calefacció, quina és la més eficient?

A Immobiliària Espígul tenim més de 30 anys d’experiència en el sector immobiliari i de construcció. Els nostres habitatges d’obra nova compten amb els últims sistemes per tal d’aconseguir la màxima eficiència energètica i el màxim confort interior. Davant la pregunta: “Quin és el millor sistema de calefacció?” No hi ha una sola resposta correcta. …

març 25, 2021

Consells per estalviar aigua

L’aigua és un recurs natural imprescindible per la vida humana. Sembla una font inacabable, però tan sols el 0,007% d’aigua que existeix en la Terra és apta pel consum de les persones. Per això és tan important regular el seu ús, i des de casa, poder gestionar-lo d’una forma molt més responsable. Des d’Immobiliària Espígul…