Vilablareix, Girona

Pisos d’obra nova a Vilablareix – Jardins de Vilablareix

Des de 320.000 €
91-146 m2
3 - 4
2

Descripció de la promoció

🏡 Jardins de Vilablareix: Sofisticació sostenible en un entorn natural únic 🌳

Descobreix una vida de luxe modern i sostenibilitat als elegants pisos de la promoció Jardins de Vilablareix, presentats per Immobiliària Espígul. Aquestes exquisides llars de gamma mitjana-alta encarnen el disseny minimalista i la qualitat, oferint un estil de vida en harmonia amb la natura a l’encantador poble de Vilablareix.

🏢 Habitatges moderns i minimalistes d’alta qualitat
Els pisos dels Jardins de Vilablareix són la personificació de l’elegància moderna. Els acabats de qualitat i el disseny minimalista creen un ambient de sofisticació atemporal. Cada detall ha estat seleccionat acuradament per proporcionar un espai que uneix la funcionalitat amb la bellesa, brindant-te una experiència de vida excepcional.

♻️ Compromís amb la sostenibilitat i l’eficiència
A Jardins de Vilablareix, la sostenibilitat és una prioritat. Aquests pisos estan equipats amb tecnologies d’energia eficient i pràctiques ecològiques que reflecteixen un estil de vida conscient. Des de sistemes de climatització intel·ligent fins a il·luminació LED de baix consum, la teva llar serà un exemple de com la comoditat i la responsabilitat ambiental poden coexistir de manera perfecta.

🌆 Vilablareix: Un poble amb encant a la natura
Submergeix-te en la serenitat de Vilablareix, un poble pintoresc que combina la tranquil·litat rural amb la comoditat de la vida moderna. Envoltat d’espais verds i bellesa natural, Vilablareix ofereix un ambient acollidor on la comunitat i la natura s’entrellacen harmoniosament. A més, la seva ubicació estratègica us ofereix fàcil accés a serveis, connexions i un estil de vida equilibrat.

🏢 Immobiliària Espígul: Creant llars d’excel·lència
Darrere de la promoció Jardins de Vilablareix hi ha Immobiliària Espígul, una empresa constructora amb una sòlida reputació en la creació d’habitatges excepcionals. Amb dècades d’experiència, Immobiliària Espígul és sinònim de qualitat, innovació i compromís amb la satisfacció del client.

🌳 Viu en harmonia amb la natura
Jardins de Vilablareix és molt més que un lloc per viure-hi: és una experiència de vida. Amb els seus espais oberts i entorn natural, us ofereix l’oportunitat de relaxar-vos i rejovenir en una llar que reflecteix els vostres valors de sostenibilitat i sofisticació. La cerca d’una llar ideal acaba aquí.

Descobreix l’elegància moderna i la sostenibilitat a Jardins de Vilablareix. Contacta’ns avui per formar part d’aquesta oportunitat única!

  • Constructor Constructora Espígul
  • Garatge
  • Traster
  • Jardí
  • Piscina comunitària

Ubicació de la promoció

Unitats de la promoció

Ref 27-JARDINS

T’interessa?