Fornells De La Selva

Newly built flats in Fornells de la Selva

A partir de 306.000 €
155 m2
4
3

Descripción de la promoción

🏡 Pisos d’Obra Nova a Fornells de la Selva: Modernitat i Estil Minimalista 🏡

ue estem construint a Fornells de la Selva són una expressió de modernitat i elegància enmig d’un entorn tradicional i encantador. Amb un disseny minimalista i acabats d’alta qualitat, aquests pisos encarnen la fusió perfecta entre la funcionalitat contemporània i la estètica sofisticada.

🌟 Acabats d’Alta Qualitat i Eficiència Energètica 🌟

Cada detall d’aquesta promoció immobiliària ha estat meticulosament concebut per oferir als residents una experiència de vida excepcional. Els espais interiors estan dissenyats per a l’ús òptim de la llum natural, creant una sensació d’amplitud i connexió amb l’entorn. Els materials de primera qualitat i els acabats impecables donen a aquests pisos un toc de luxe.

🏢 Promoció Immobiliària Espígul: Excel·lència en Construcció 🏢

No només són aquests pisos estèticament impressionants, sinó que també són una oda a la sostenibilitat i l’eficiència energètica. Les tecnologies més avançades s’han integrat en la construcció per minimitzar l’impacte ambiental i reduir les despeses energètiques dels residents.

Aquesta promoció és realitzada per Immobiliària Espígul, una empresa amb una llarga història d’excel·lència en el sector immobiliari. La seva reputació es basa en la seva dedicació a oferir productes de primera qualitat i un servei personalitzat als seus clients.

🌳 Fornells de la Selva: Un Poble Amb Història i Encant 🌳

Fornells de la Selva, un encantador poble situat a les proximitats de Girona, ofereix un estil de vida tranquil i autèntic. Amb una rica història i paisatges naturals impressionants, aquest poble és l’escenari perfecte per a aquests pisos contemporanis. Amb connexions fàcils a les principals ciutats de la regió, Fornells de la Selva ofereix la comoditat de la vida urbana sense renunciar a la serenitat de la vida rural.

No dubteu en contactar-nos per a més informació sobre aquesta oportunitat única! 📞💼

En resum, aquests pisos d’obra nova a Fornells de la Selva són una oportunitat única per gaudir d’un estil de vida modern i sofisticat en un entorn encantador. Amb Immobiliària Espígul al comandament, podeu estar segurs que cada detall ha estat cuidadosament pensat per oferir una experiència de vida excepcional.

  • Constructor Immobiliària Espígul
  • Garaje
  • Cuarto de almacenamiento

Ubicación de la promoción

Unidades en promoción

Ref PROMO-3

¿Interesado/a?

Llámanos Más información
Espígul