Descobreix les nostres cases de luxe

juny 23, 2022

  • Amplitud, un aspecte imprescindible en aquest tipus d’habitatge. L’espai no es troba a l’abast de tothom, i menys encara en els entorns de les grans ciutats. Actualment, disposar d’un habitatge amb aquestes característiques és tot un luxe. En la nostra secció de PGA Premium, descobriràs immobles de fins a 650 m². Disposar d’espai et permetrà jugar amb la distribució i gaudir de luxes com jardins, piscines, grans terrasses, garatge, etc.

                                                                

  • Exterior privat, fantàstic per millorar la qualitat de vida. Els habitatges de luxe disposen d’espais a l’aire lliure amb accessos directes des de la casa que ens proporcionen intimitat i privacitat i que permeten gaudir d’infinitat de moments com barbacoes amb família i amics, festes i sopars a l’aire lliure, etc. Amb els nostres xalets podràs experimentar la màgia dels exteriors privats.

                                                                

  • Materials i acabats de qualitat. Els acabats i la qualitat són un must en els pisos i cases de luxe Tot cuidat fins al més mínim detall per tal de garantir uns resultats excel·lents. 

  • Sostenibilitat, una característica imprescindible en els habitatges d’alt standing en l’actualitat. Avui en dia, un habitatge de luxe ha de ser sostenible. El respecte pel medi ambient, l’estalvi energètic i la millora de la qualitat de l’aire depenen, en gran mesura, del seu disseny arquitectònic i la seva construcció. És per això que molts dels nostres habitatges de luxe han estat concebuts seguint rigorosos criteris de disseny ecoeficient com, per exemple: La Ginesta 5, Casa aïllada la pineda 12 pga o el Bosc Villas.

  • Seguretat, clau en els habitatges de luxe. La seguretat de llar és un factor clau en el seu disseny, ja sigui davant d’una amenaça delinqüent, com davant d’elements com el foc. És per això que comptem amb la tecnologia necessària per a garantir la seguretat i el confort dels que hi viuen.

Aquests són alguns dels detalls que no poden faltar en els habitatges de luxe. Descobreix els nostres immobles d’Espígul Real Estate, on t’acompanyarem en la compra o venda del teu habitatge exclusiu.

Segueix llegint

Veure-les totes
juny 13, 2022

A Espígul celebrem el nostre 35è aniversari

A Espígul volem commemorar aquesta data tan emblemàtica per l’empresa i obsequiar a tots els nostres clients, actuals i futurs, que s’apropin a les oficines a través dels sortejos que durem a terme a les nostres xarxes socials i, principalment, al compte d’Instagram amb el nom d’usuari: @immoespigul.  Els possibles premis a guanyar si participes…

juny 30, 2022

Tendències que marcaran el mercat residencial aquest 2022

 Algunes són: Interès per segones residències a costes i zones rurals. L’interès per les residències en llocs on gaudir del bon temps, la tranquil·litat, les vacances i fins i tot el teletreball ha augmentat en els darrers anys. Al nostre país les províncies costaneres en què s’ha produït un nombre més gran de compravendes han…

Espígul