Vull vendre el meu habitatge: tots els passos que has de seguir perquè sigui un èxit

juliol 8, 2021

Vendre el pis pel teu compte. 

Vendre un pis de propietari a propietari és una opció totalment vàlida i possible. Si optes per aquesta via, tu mateix t’hauràs de fer càrrec de tots els tràmits per efectuar la compravenda del pis. Si t’estàs preguntant quins són els passos que he de seguir per vendre un pis pel meu compte, a continuació t’ho expliquem.

 • Valorar el pis per conèixer el seu preu de venda. Hi ha diverses possibilitats per conèixer el preu de mercat del teu pis. És imprescindible establir un preu de venda acord amb el rang de preus de pisos similars per assegurar-te que no estàs demanant massa diners o al contrari, n’estàs perdent. També variarà segons la pressa que tinguis en vendre el pis. Necesites un assessorament un gestor d’Immoespígul et pot ajudar contactar amb nosaltres.

 • Gestionar els documents. S’ha de tenir clars quins són els documents obligatoris per formalitzar la compravenda com la cèl·lula d’habitabilitat, el certificat ITE o el certificat de no tenir deutes amb la comunitat.

 • Promocionar la venda de la casa. Has de donar a conèixer el pis per atraure possibles compradors. Condicionar el pis perquè sigui atractiu amb home staging, fer fotos a l’immoble i publicar un anunci en diferents plataformes com portals immobiliaris, xarxes socials o en format offline mitjançant cartells.

 • Rebre les visites. És important estar atents a tots els contactes d’interès, respondre amb rapidesa i cuidar amb màxim detall la presentació de la casa quan es faci la visita.

 • Negociar l’oferta i les condicions de venda. És possible que els interessats proposin un preu inferior al proposat. Has de procurar negociar i aconseguir el millor preu de venda.

 • Firmar el contracte d’arres o reserva. Un cop trobis els compradors ideals, s’ha de firmar el contracte d’arres que serveix com a reserva del pis i garantia tant pel comprador com per tu.

 • Firmar l’escriptura davant un notari. L’últim pas per fer efectiva la compravenda.

Vendre el pis amb una immobiliària

Si no tens temps o creus que la venda de casa teva és una gestió complicada, una bona opció és optar per acudir a una immobiliària perquè gestioni la venda del teu pis. 

Principals avantatges de vendre la teva casa amb una immobiliària

Les immobiliàries s’encarreguen d’analitzar als potencials compradors de l’habitatge per saber si tenen la capacitat financera necessària per comprar. És un pas molt important per no trobar-se amb problemes posteriors.

Durant el procés de venda, hi ha molts tràmits a gestionar. Si comptes amb els serveis d’una immobiliària, t’ajudaran a gestionar el contracte de venda, sol·licitud d’hipoteca, gestió de documentació i firmes…

El temps és or, i la venda d’un immoble requereix molt de temps. Deixar que una immobiliària gestioni tot el procés t’estalviarà molts mals de cap i també et permetrà guanyar temps per fer allò que realment vols.

Perquè escollir Immobiliària Espígul per vendre la teva propietat?

 • Valor afegit 

Sempre els hi busquem un valor afegit a les propietats que tenim en venda. Oferim un reportatge fotogràfic d’alta qualitat, vídeos multimèdia, cartelleria específica… Per tal que el teu habitatge destaqui per sobre de la resta! 

 • Publicitat prèmium

Els pisos anunciats amb Espígul estan a les posicions més altes dels portals a Internet com Habitaclia, Idealista, Fotocasa, entre altres; amb la possibilitat de gaudir de publicitat única i exclusiva pel teu immoble. A més a més també treballem amb mitjans offline com El Punt Avui o el Diari de Girona, diaris de referència a Girona.

A més, li donem un plus extra amb un espai propi dins de la nostra web on podràs rebre informes i estadístiques i estar en permanent contacte amb el teu assessor personal.

 • Seguiment

A Espígul ens agrada acompanyar-te en tot el procés de venda del teu immoble. T’assignem un assessor immobiliari perquè tinguis un seguiment acuradíssim per entendre les teves necessitats i donar resposta en tot moment.

 • Confiança i garantia

Un dels requisits indispensables abans d’escollir una immobiliària és la confiança. Volem que puguis gaudir del procés de venda sense problemes i maldecaps afegits. L’equip d’Espígul ens comprometem a assessorar-te i fer-te costat perquè puguis complir el teu objectiu de venda amb èxit rotund. 

Si vols vendre el teu pis o casa de forma ràpida i efectiva, Immobiliària Espígul som la teva immobiliària de confiança a Girona. Si estàs pensant a vendre la teva casa, no dubtis a contactar amb nosaltres a hola@espigul.com o bé trucar-nos al 972 220 110.

Segueix llegint

Veure-les totes
juliol 1, 2021

Checklist: Tot el que has de tenir en compte per preparar la teva casa per l’estiu

Refresca la casa Quan arriba la calor sempre és inesperat i passar moltes hores a casa es fa força insuportable. Apareix la incomoditat durant el vespre, si no és que tens una terrassa, jardí o balcó per poder sopar a la fresca. Mantenir una temperatura fresca a casa durant l’estiu és essencial per estar còmodes….

juliol 14, 2021

Home Staging o com vendre el teu pis més ràpid

Què és el Home Staging? El concepte de Home Staging fa referència a treure el màxim partit a un immoble que està en venda o lloguer mitjançant tècniques per millorar la imatge del pis o casa i així captar l’atenció dels possibles interessats i efectuar el lloguer o venda de forma més ràpida. El Home…

Espígul