Ven el teu pis de forma ràpida amb Espígul

novembre 11, 2020

Principals errors a evitar si vols vendre de forma ràpida la teva propietat

  • Sigues realista amb el preu de l’immoble. A vegades els venedors tendeixen a posar un preu “sentimental” que els compradors no entenen. El més recomanable en aquests casos és posar-se en mans de professionals que taxin de forma objectiva l’immoble, fent comparacions amb habitatges similars en la zona i el mercat. 
  • Intenta neutralitzar al màxim l’espai. Hem de posar-ho fàcil als compradors i deixar el pis el màxim recollit possible. És recomanable deixar-hi mobles bàsics perquè es puguin fer una idea de les dimensions reals. Millor treure els objectes personals i optar per una decoració neutra perquè es puguin imaginar vivint en la que pot ser la seva futura llar. 
  • Estigues atent de les sol·licituds que t’arribin. Respondre de la forma més ràpida i efectiva als interessats en visitar l’immoble pot ser una gran diferència per vendre el teu habitatge de forma ràpida. 

En posts anteriors us expliquem els avantatges de vendre la teva casa o pis amb una immobiliària i què s’ha de tenir en compte abans d’escollir-ne una. Pots llegir el post complet aquí.

Però, per què vendre o comprar un pis amb Espígul?

Gran cartera d’immobles disponibles

A Espígul tenim disponibilitat d’una gran varietat de pisos perquè trobis exactament la llar dels teus somnis, tal com te la imagines.

A Espígul som immobiliària i gestionem la compra o venda de pisos de tota classe d’habitatges a Girona i també pobles propers com Sant Gregori, Fornells de la Selva, Vilablareix, Bescanó, Celrà, Quart i Sarrià de Ter. 

També som constructora i tenim disponibilitat de pisos i cases d’obra nova amb possibilitat de compra sobre plànol. Les construccions que tenim actualment disponibles són:

A més a més també tenim la possibilitat de dissenyar la teva llar a mida amb Cases Espígul. Un concepte que es basa en la construcció d’habitatges eficients, sostenibles i totalment a mida. 

Valor afegit 

Sempre els hi busquem un valor afegit a les propietats que tenim en venda. Oferim un reportatge fotogràfic d’alta qualitat, vídeos multimèdia, cartelleria específica… Per tal que el teu habitatge destaqui per sobre de la resta! 

Publicitat prèmium

Els pisos anunciats amb Espígul estan a les posicions més altes dels portals a Internet com Habitaclia, Idealista, Fotocasa… amb una publicitat única i exclusiva pel teu immoble. A més a més també treballem amb medis offline com El Punt Avui o el Diari de Girona, diaris de referència a Girona.

Seguiment

A Espígul ens agrada acompanyar-te en tot el procés de venda del teu immoble. T’assignem un assessor immoibiliari, et fem un seguiment acuradíssim de les teves necessitats i a tot això li donem un plus extra amb un espai propi dins de la nostra web on podràs rebre informes i estadístiques i estar en permanent contacte amb el teu assessor personal.

Confiança i garantía

Un dels requisits indispensables abans d’escollir una immobiliària és la confiança. Volem que puguis gaudir del procés de venda sense problemes i maldecaps afegits. L’equip d’Espígul ens comprometem a assessorar-te i fer-te costat perquè puguis complir el teu objectiu de venda amb èxit rotund. 

Si vols vendre el teu pis o casa de forma ràpida i efectiva, Immobiliària Espígul som la teva immobiliària de confiança a Girona. Si estàs pensant a vendre la teva casa, no dubtis a contactar amb nosaltres a hola@espigul.com o bé trucar-nos al 972 220 110.

Segueix llegint

Veure-les totes
novembre 4, 2020

Llogar el teu pis a estudiants, si o no?

Si tens disponible un pis de lloguer a Girona i vols llogar-lo a estudiants, a Immobiliària Espígul et podem ajudar a trobar els millors candidats i fer-ho amb un procés fàcil, ràpid i 100% assessorat pels nostres professionals. La decisió de llogar el teu pis a estudiants s’ha de meditar però és tan vàlida com…

novembre 18, 2020

Cases amb domòtica: avantatges i exemples

Totes aquestes situacions poden arribar a ser reals si tens una casa domòtica. La tecnologia evoluciona i permet crear escenaris dignes de qualsevol pel·lícula futurista. La domòtica està pensada per millorar la qualitat de vida de les persones d’una llar. Aquestes funcionalitats busquen que els habitants d’una casa puguin gaudir de la comoditat a través…

Espígul