Top reformes més demandades durant la pandèmia

febrer 17, 2021

Pot ser que t’hagis plantejat fer alguns canvis o fins i tot reformes per poder compaginar aquesta “nova normalitat” de la forma més còmode possible. En aquest post parlem de les reformes més demanades a causa de la pandèmia.

1. Renovar els espais exteriors

Aquest segurament és el punt més demandat i és que mai s’ha donat tanta importància als espais exteriors (balcons, terrasses, jardins…) dels habitatges. El fet d’haver d’estar quasi 3 mesos tancats a casa fa que aquests espais passin de ser secundaris a convertir-se en els protagonistes de les llars.

Els espais exteriors cobren més vida que mai i es transformen en petits oasis enmig de la rutina. Poder sortir a gaudir dels raigs del sol o respirar aire fresc s’agraeix molt quan has d’estar tancat a casa molt de temps.

Si vols idees simples, funcionals i fàcils per tenir la teva terrassa preparada per quan arribi l’estiu no et perdis aquest post.

Si estàs pensant a canviar de casa, sigui de compra o de lloguer, i busques una nova llar amb espais exteriors per gaudir, a Immobiliària Espígul tenim una gran varietat de propietats a Girona i rodalies perquè trobis el que estàs buscant.

2. Home office

Una de les altres circumstàncies que ens hem trobat durant el confinament és haver de treballar des de casa. Molts habitatges no tenien una estança pensada per fer de despatx o oficina i com a conseqüència es van haver d’habilitar habitacions com la cuina, el menjador, el dormitori… per fer aquesta funció.

Per cobrir aquesta nova necessitat que ha creat el teletreball és recomanable adaptar una zona de la teva llar. Si és possible, una habitació o zona separada de la resta, amb bona il·luminació i temperatura per tal de tenir confort mentre es treballa.

També s’han de tenir en compte aspectes més tècnics com que hi hagi suficients endolls per l’ordinador i altres aparells electrònics i bona senyal de WIFI o connexió a Internet. A més tenir suficient espai d’emmagatzematge per poder tenir-ho tot ordenat.

3. Noves funcionalitats per les estances de sempre

De cop i volta el menjador es transforma en un gimnàs, la cuina en el nou despatx i l’habitació ja no només és per dormir, també es converteix en una gran sala de jocs. Davant aquesta nova situació, ens vam haver d’adaptar i també ho van fer les estances dels nostres habitatges.

Hi ha famílies que segurament voldran mantenir aquestes nous costums que ens hem vist obligats a fer, però que alhora segurament han estat un gran descobriment. La clau per diversificar les funcionalitats de les estances és que l’activitat secundària es pugui realitzar amb materials que no ocupin gaire lloc i siguin fàcils de guardar per mantenir l’aparença inicial de l’estança sense molt esforç.

4. Estalvi energètic

Un dels altres factors que hem vist afectats a l’estar tant de temps a casa és el consum dels subministraments. Segurament en molts casos les factures d’aigua, gas, llum… van pujar considerablement.

És un bon moment per fer un canvi i apostar per aparells que redueixin el consum energètic, ajudin a estalviar i també contribueixin en un menor impacte mediambiental. 

Un plus: la neteja passa a primer pla

Si alguna cosa ens ha ensenyat la pandèmia és a ser més previnguts i prioritzar la neteja. Moltes persones han creat una rutina per mantenir la casa el més neta possible i prevenir els contagis. A l’inici de la pandèmia vam escriure aquest post amb pautes per fer una neteja eficaç.

A Immobiliària Espígul, no només ens dediquem a la compra i el lloguer de propietats. També tenim un equip que s’encarrega de la construcció i l’interiorisme de les nostres propietats d’obra nova i oferim el servei de petites reformes o reformes integrals per tal que aconsegueixis la llar que s’adapti a les teves necessitats. 

Si vols reformar la teva llar pots contactar amb nosaltres a hola@espigul.com o bé trucar-nos al 972 220 110.

Segueix llegint

Veure-les totes
febrer 10, 2021

Vols vendre un terreny?

A Immobiliària Espígul tenim més de 30 anys d’experiència amb la venda de terrenys i altres propietats a Girona. Gestionem tot el procés de venda de forma integral per tal que no tinguis preocupacions i tinguis els màxims beneficis. Per què un terreny és més difícil de vendre? La venda d’un terreny és diferent de…

febrer 24, 2021

Tipus de calefacció, quina és la més eficient?

A Immobiliària Espígul tenim més de 30 anys d’experiència en el sector immobiliari i de construcció. Els nostres habitatges d’obra nova compten amb els últims sistemes per tal d’aconseguir la màxima eficiència energètica i el màxim confort interior. Davant la pregunta: “Quin és el millor sistema de calefacció?” No hi ha una sola resposta correcta. …

Espígul