Tendències que marcaran el mercat residencial aquest 2022

juny 30, 2022

 Algunes són:

Interès per segones residències a costes i zones rurals. L’interès per les residències en llocs on gaudir del bon temps, la tranquil·litat, les vacances i fins i tot el teletreball ha augmentat en els darrers anys. Al nostre país les províncies costaneres en què s’ha produït un nombre més gran de compravendes han estat Barcelona, Madrid, València, Alacant i Màlaga.

Cerca d’habitatges amb espais exteriors, zones comunes i unifamiliars. La Covid-19 ha provocat nous hàbits i necessitats generades pel confinament i la pandèmia. Això s’ha traduït al mercat en un pic de demanda dels habitatges amb espai exterior, ampli i lluminós. Sigui un balcó, una terrassa o un jardí. A l’últim trimestre del 2020, la compra d’habitatges unifamiliars va arribar a ocupar el 22,5% del total de compravendes d’habitatge.

Augment de l’ús de la tecnologia per a la construcció, les transaccions i la cerca d’habitatge. En els darrers anys, s’ha impulsat la transformació digital del real estate, això inclou:

  • Més visites virtuals: Per tal que els compradors potencials puguin fer visites a distància i fer-se una idea real d’on podrien estar vivint, les fotografies d’alta qualitat, les visites virtuals i els vídeos dels habitatges i el seu entorn han esdevingut una norma imprescindible durant el 2022. Això també ha comportat l’alternativa de visites virtuals, una eina molt eficaç per a venedors i compradors que permet impulsar les vendes i fer arribar el producte més enllà.

  • Cases intel·ligents: La domòtica ens permet, com a usuaris, ser més conscients de la necessitat de preservar el medi ambient i no malbaratar energia. Especialment, quan parlem d’electrodomèstics, sistemes de seguretat, entreteniment, il·luminació i calefacció.

  • Transformació al “PropTech”: La indústria immobiliària està començant a digitalitzar els seus serveis per tal de crear sistemes més eficients, que aconsegueixin reduir la paperassa i agilitzar les transaccions.

Prioritzar la sostenibilitat. Els compradors pensen cada cop més en l’eficiència energètica dels habitatges. En aquest sentit, es preveu que la tendència continuï i fins i tot augmenti davant la importància del tema. Ja sigui des de la sostenibilitat a les construccions, les estacions de càrrega per a vehicles elèctrics, l’ús de plaques solars, etc.

Des d’Espígul som conscients d’aquestes tendències, per això apliquem serveis extres al nostre dia a dia com les visites virtuals, tours 360º i la mostra de pisos per videotrucades. Contacta amb nosaltres!

Segueix llegint

Veure-les totes
juny 23, 2022

Descobreix les nostres cases de luxe

Amplitud, un aspecte imprescindible en aquest tipus d’habitatge. L’espai no es troba a l’abast de tothom, i menys encara en els entorns de les grans ciutats. Actualment, disposar d’un habitatge amb aquestes característiques és tot un luxe. En la nostra secció de PGA Premium, descobriràs immobles de fins a 650 m². Disposar d’espai et permetrà…

juliol 7, 2022

Assegurances de la llar

Conceptes clau per a entendre com funcionen les assegurances: Pòlissa: contracte. Prenedor: qui contracta. Continent: elements de construcció i estructura d’un habitatge. Contingut: mobiliari, béns i tot el que hi ha a l’habitatge. Prima: quantitat de diners que es paguen. Franquícia: import que abona l’assegurat quan es produeix un sinistre. Abarateix la pòlissa, però l’assegurat…

Espígul