Tendències decoratives 2023

gener 12, 2023

En el que a la decoració es refereix, hi ha qui diu que ja no té sentit parlar de tendències decoratives, ja que actualment la capacitat d’utilitzar l’estil propi per expressar la mateixa personalitat a la llar, ha generat una gran pluralitat i diversitat d’estils.

Tot i això, si ets dels que t’agrada tenir la teva llar a l’última en aquest post t’explicarem quines son les idees més inspiradores i per quins estils, colors, materials i mobles sentirem predilecció al llarg d’aquest 2023.

Eclecticisme i peces vintage

És moment de treure partit a les relíquies familiars, a les antiguitats i als objectes de segona mà. El fet de donar-los una segona vida no només comporta un acte de reciclatge sinó que també aconseguim revalorar el passat fent-lo conviure amb els estils i tendències actuals.

L’auge de la hidroarquitectura

L’estil de vida eco va guanyant terreny any rere any i aquest 2023 la conservació de l’aigua serà un dels punts importants a tenir en compte en una llar. Segons l’informe anual de Pinterest Predicts els boomer i la generació X invertiran en la recollida d’aigua incorporant a les seves llars sistemes de recol·lecció d’aigua i jardins resistents a les sequies per tal de fer les seves llars més sostenibles. Una nova arquitectura dissenyada per a recollir les aigües pluvials.

Diversitat i personalització

El disseny d’una llar davant de tot ha d’expressar l’estil de vida i la personalitat de qui hi viu. Som a l’era de la diversitat i és per això que abans de profunditzar en tendències i nous estils hem de tenir clar que volem expressar a través de la nostra llar, al cap i a la fi, Per què no hauria de ser així? La llar és l’espai més íntim de qualsevol persona.

Coexistència de l’artesanal i l’industrial

L’artesania torna per conviure amb l’estil industrial tant present en aquests últims anys. El fet a mà, captar el procés artesanal de cada peça, ens aporta una calidesa a la llar.

Tendència bold

Ja porten uns anys de moda, però en els últims mesos ha esdevingut una tendència viral. Les formes corbes i arrodonides a les llars tant en els mobles com en els elements decoratius triomfaran aquest any, deixant de banda les línies rectes del minimalisme. La corba és agradable a l’ull, genera una sensació de dinamisme afavorint la circulació de l’espai i ens ofereix una sensació de protecció, tranquil·litat i suavitat.

Tornen els mobles marrons

L’interès per tot el natural fa que torni aquest color, sobretot en el mobiliari. El marró és un color excel·lent per aportar a la llar un aire acollidor i càlid.

Colors naturals com el terracota i el pedra

Seguint la tendència els colors naturals destacaran sobre la resta. Seguim buscant calidesa a les nostres llars i és per això que aquestes tonalitats triomfen sobre la resta.

Aquest 2023, tant si tens clar com redecorar la teva llar, com si encara no tens definit el teu estil, recorda que a Espígul disposem d’un equip d’interioristes que et poden assessorar i acompanyar en tot el procés.

Segueix llegint

Veure-les totes
desembre 30, 2022

Hola 2023! :)

Malgrat tots els entrebancs en el camí, acabem aquest 2022 fent una valoració molt positiva d’aquest any i encarem el següent amb molt bones perspectives de futur. +150 compravendes i +200 lloguers Aquest 2022 hem entregat molts habitatges de promoció pròpia, de segona mà i construcció per a tercers. Entre ells, els projectes més destacats…

gener 19, 2023

7 consells per aconseguir que la visita del teu immoble sigui un èxit

Garantir una visita reeixida ha de ser una prioritat en el dia a dia de l’agent immobiliari, malgrat que de vegades no sigui del tot senzill de realitzar. És per això que des d’Espígul t’oferim 7 consells perquè les visites a un immoble siguin tot un èxit. Mostrar i donar una bona imatge Com s’ha…

Espígul