Tendencies de decoració per la tardor

setembre 13, 2018

tendencies de decoracio immobiliaria espigul

Canvi de temporada i per tant canvi de tendències. Amb l’arribada del fred i a vegades pluja i el canvi horari, durant la tardor sempre ve més de gust fer plans a casa. Si tens pensat renovar l’estil de la teva llar, tingues en compte les tendències de decoració per aquesta tardor.

Velvet. Sense cap dubte és el teixit de la temporada! Torna en tots els colors i tots els formats. Es pot afegir en petits detalls com en cortines i coixins. Si es vol ser més arriscat, es pot optar per tot un sofà en colors atrevits.

Tot al negre. L’última tendència són les cuines en color negre. Sabem que no es poden canviar aquests elements cada temporada per tant proposem utilitzar vinils. Els vinils són un material molt versàtil i n’hi ha especials per als mobles. Així pots canviar l’estil de la teva cuina però sense fer una gran inversió.

Kílim. Són les catifes orientals més buscades. Les originals solen tenir un preu elevat però actualment es poden trobar molts models a botigues low cost de decoració. Aquestes catifes donen un aire exòtic i càlid a les teves estances.

Textures naturals. Els teixits de fibres naturals com el jute o el lli estan en tendència. La clau està en la barreja d’aquests teixits per crear ambients originals i càlids. Un plus, prova de posar les catifes com a decoració per la paret, et sorprendrà.

T’atreveixes a aplicar alguna d’aquestes noves tendències de decoració a la teva llar?

Segueix llegint

Veure-les totes
agost 30, 2018

Consells per llogar pisos a estudiants

El lloguer d’un pis per a estudiats ha de seguir diverses normes que tot propietari ha de conèixer per evitar ensurts inesperats. El lloguer és una opció molt vàlida per obtenir una rendibilitat alta i el pis quedarà lliure de forma ràpida. Així i tot hi ha certs riscos que has de conèixer. Segons el…

setembre 20, 2018

Consells bàsics per comprar un habitatge antic

En el sector immobiliari comprar habitatges antics pot ser un gran sinònim d’inversió. Però si ets un particular i no tens experiència en aquest tema, pot ser que et fixis només en el preu, que sol ser més baix que els habitatges de construcció o oblidar-te d’alguns factors importants a l’hora d’escollir l’habitatge que vols…

Espígul